Arhiva pentru august 20th, 2018

 20 august 2018

6 poveşti cu draci

Igor Bergler, autorul bestsellerurilor „Biblia pierdută” și „Testamentul lui Abraham”, revine cu o colecție de șase povestiri de neratat adunate sub titlul „6 poveşti cu draci„.

Nemulțumiți de mediocritatea creatorului lor, șase draci evadează din tot atâtea tablouri. Altul are o revelație de factură kafkiană – e un Gregor Samsa întors pe dos, îndrăcit, în răspăr. Un altul preia legenda faustiană și o împinge până la ultima consecință. Unul e pirat, gentleman și cavaler. Cei mai mulți au grave probleme identitare. Și surprizele nu se opresc aici.

Dracii lui Igor Bergler sunt foarte departe de imaginile clasice ale răului, ei aparțin mai degrabă generației de îngeri căzuți, transformați în eroi civilizatori, dar nu numai. Un text de o densitate nebună, inteligent și distractiv în același timp, în care Márquez se întâlnește cu Borges, Kafka cu Goethe și Eco cu Bulgakov. O carte de neratat, un roller coaster în care nu poți urca fără centură de siguranță și unde nimic nu e ceea ce pare.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

One More Red Light

Cântecul interpretat de Cassadee Pope

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Zachariah Mampilly: Cum remodelează protestele democrațiile din întreaga lume

Procesul democratic este dezordonat, complicat și deseori ineficient, dar în toată Africa activiștii remodelează democrațiile protestând. Un discurs iluminator oferit de expertul în politică Zachariah Mampilly, ce ne oferă un rezumat asupra curentului actual de proteste ce schimbă țări precum Tunisia, Malawi și Zimbabwe, explicând însă cum acestă formă de disidență politică ne mărește imaginația politică peste ceea ce ni se spune că este posibil.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 20 august 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2018
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii