Arhiva pentru iunie 12th, 2018

 12 iunie 2018

Colecţia Alexandra şi Barbu Slătineanu

În acest an Muzeul Colecțiilor de Artă împlinește patruzeci de ani de la inaugurarea sa ca secție a Muzeului Național de Artă al României. Cu această ocazie, Muzeul Colecțiilor de Artă propune publicului întâlniri lunare cu specialiștii săi, cu scopul de a evidenția câte o colecție și pentru a reliefa personalitatea colecționarilor care au contribuit la dezvoltarea vieții artistice și culturale a țării. Miercuri, 13 iunie 2018, ora 16:30 publicul este așteptat să descoperiți „Colecția Alexandra și Barbu Slătineanu” și să participați la prezentarea susținută de Gabriela Vasiliu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nicio regulă

În 2007, Anda Adam lansa piesa „Selecta”, alături de Alex Velea, unul dintre hiturile anului, dar și refrenul care a rămas pe buzele tuturor și la 13 ani distanță. Acum artista l-a cooptat pe Alex Velea pentru a doua oară și ne spun că, de regulă, nu avem „Nicio regulă”. Track-ul care încinge boxele vara asta a fost compus de către Theea Miculescu și Alex Velea, iar videoclipul este regizat de către Shinijikun. Cei doi artiști au filmat pe un teren de baschet, alături de o gașcă, ideea care a stat și în spatele primului videoclip, pentru a rememora prima lor colaborare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tiffany Watt Smith: Istoria emoțiilor omenești

Cuvintele pe care le folosim pentru a ne descrie emoțiile afectează modul în care ne simțim, spune istoricul Tiffany Watt Smith, și ele s-au schimbat adesea (uneori foarte dramatic) ca răspuns la noile așteptări și idei culturale. Să luăm de exemplu nostalgia: definită inițial în 1688 ca o boală și considerată mortală, astăzi este privită ca o afecțiune mai puțin serioasă. În acest discurs fascinant despre istoria emoțiilor, aflați mai multe despre cum limbajul folosit pentru a descrie cum ne simțim continuă să evolueze – și învățați câteva cuvinte folosite în diferite culturi pentru a cuprinde acele sentimente efemere în cuvinte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 12 iunie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii