Arhiva pentru octombrie 11th, 2016

 11 octombrie 2016

Gala premiilor Fundaţiei „Gheorghe Ursu”

Fundaţia „Gheorghe Ursu”, în colaborare cu Grupul pentru Dialog Social (GDS) şi Arhiva Naţională de Filme – Cinemateca Română (ANF), organizează miercuri, 12 octombrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Union (Paul Călinescu) a Cinematecii Române din Bucureşti (Str. Ion Câmpineanu nr. 22), gala de decernare a premiilor Fundaţiei pe anul 2016. Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

desen-dan-perjovschi

Desen de Dan Perjovschi (2016)

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dincolo de frontierele cunoașterii, Laser Valley – Land of Lights

Pentru a face cunoscut publicului larg, din ţară şi străinătate, proiectul ştiinţific de anvergură internaţională, dincolo de frontiere cunoașterii, care face din ELI-NP cea mai avansată infrastructură de cercetare din lume, având la bază fizica fotonucleară și performanțele de excepție ale unui laser de foarte mare intensitate, Romfilatelia îi dedică emisiunea de mărci poştale „Dincolo de frontierele cunoaşterii, Laser Valley – Land of Lights”, invitând colecţionarii la vizionarea unei lumi situate într-un viitor care depăşeşte barierele cunoaşterii actuale. Alcătuită din trei valori, emisiunea filatelică este disponibilă începând de marți, 11 octombrie 2016, în magazinele Romfilatelia.

t1

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Hurts

Videoclipul cântecului interpretat de Emeli Sandé

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Andrew Pelling: Acest cercetător nebun face urechi din mere

TED Fellow Andrew Pelling e un biohacker, iar natura îi furnizează baza materială. Materialele sale favorite sunt cele mai simple (şi deseori le găseşte în gunoi). Clădind pe structura din celuloză care dă forma unui măr, el „creşte” celule vii asemănătoare urechilor umane, devenind astfel pionierul unui proces care cândva ar putea fi folosit pentru repararea părţilor din corpul uman, în siguranţă şi economic. Şi are şi alte idei chiar mai nebuneşti de împărtăşit… „Ceea ce mă face cu adevărat curios este dacă într-o zi ar fi posibil să reparăm, reclădim şi chiar să ne îmbunătăţim propriile corpuri cu lucruri pe care le facem în bucătărie”, spune el.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 11 octombrie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2016
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii