1 iunie 2017

Wonder Woman

Gal Gadot joacă rolul principal în „Wonder Woman”, un film impresionant de acțiune și aventură, regizat de Patty Jenkins, care odată cu premiera sa cinematografică din 2 iunie 2017, devine primul film dedicat în întregime super-eroinei DC.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 7 martie 2014

300: Ascensiunea unui Imperiu

„300: Ascensiunea unui Imperiu” („300: Rise of an Empire”), povestit în stilul vizual spectaculos al blockbusterului „300: Eroii de la Termopile”, este un nou capitol din epopeea impresionantă, în care acţiunea se desfăşoară pe un nou câmp de luptă – marea. Filmul ajunge pe marile ecrane din tară începând cu 7 martie 2014.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 iunie 2013

Man of Steel: Eroul

În regia lui Zack Snyder (care a mai regizat „300: Eroii de la Termopile” şi „Cei ce veghează”), filmul „Man of Steel: Eroul” îl aduce pe Henry Cavill (cunoscut din „Nemuritorii: Războiul zeilor” şi „Dinastia Tudorilor”) în rolul legendarului Clark Kent / Superman, din 21 iunie 2013, în cinematografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 martie 2011

Kevin Costner va interpreta rolul lui Jonathan Kent în noul film despre Superman

Warner Bros şi Legendary Pictures au anunţat că rolul lui Jonathan Kent, cel care l-a crescut pe Clark Kent ca pe propriul fiu, a fost atribuit lui Kevin Costner în cea mai recentă ecranizarea a unei poveşti despre Superman.

Zack Snyder, regizorul filmului, a declarat că Jonathan Kent este singura figură paternă cunoscută lui Clark. În plus, el a fost mereu alături de Clark şi l-a ajutat să înţeleagă ce îi este menit să facă pentru cei din jurul lui în calitatea de supererou. După opinia lui Snyder, Kevin Costner este un actor care va putea să transmită publicului tăria de caracter a unui bărbat de la ţară care se întâmplă să-l fi crescut pe cel mai mare erou din toate timpurile.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2011

Sucker Punch: Evadare din realitate

Renumitul Zack Snyder, regizorul block buster-ului „300”, revine pe marile ecrane cu o nouă creaţie vizuală ce explorează într-un mod fantastic graniţa dintre realitate şi imaginaţie, „Sucker Punch: Evadare din realitate”. Filmul are premiera în România din 25 martie 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), în reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iaşi, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Piteşti) şi poate fi vizionat şi în format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 martie 2011

Henry Cavill va fi noul Superman

După cum au anunţat recent Warner Bros şi Legendary Pictures, Henry Cavill a fost ales pentru a interpreta rolul lui Superman într-un nou film care îl va avea în centru pe celebrul supererou: „Superman: Man of Steel”. Filmul va fi regizat de Zack Snyder şi este preconizat că va fi lansat în decembrie 2012.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii