31 martie 2011

Kevin Costner va interpreta rolul lui Jonathan Kent în noul film despre Superman

Warner Bros şi Legendary Pictures au anunţat că rolul lui Jonathan Kent, cel care l-a crescut pe Clark Kent ca pe propriul fiu, a fost atribuit lui Kevin Costner în cea mai recentă ecranizarea a unei poveşti despre Superman.

Zack Snyder, regizorul filmului, a declarat că Jonathan Kent este singura figură paternă cunoscută lui Clark. În plus, el a fost mereu alături de Clark şi l-a ajutat să înţeleagă ce îi este menit să facă pentru cei din jurul lui în calitatea de supererou. După opinia lui Snyder, Kevin Costner este un actor care va putea să transmită publicului tăria de caracter a unui bărbat de la ţară care se întâmplă să-l fi crescut pe cel mai mare erou din toate timpurile.

Lui Kevin Costner i se va alătura Diane Lane, care va interpreta rolul soţiei lui Jonathan Kent, Martha, precum şi protagonistul filmului, Henry Cavill, care va interpreta dublul rol al lui Clark Kent şi Superman.

Cel mai recent film al lui Costner a fost realizat în 2010 – „The Company Men”. Actorul lucrează însă în prezent la comedia „The One”. Câştigător a două premii Oscar pentru producţia si regia filmului „Dances with Wolves” („Cel care dansează cu lupii” – 1990), Costner a fost de asemenea nominalizat şi la categoria Cel mai bun actor. Actorul american a făcut parte din distribuiţia a numeroase filme de colecţie, printre care se numără: „The Untouchables” („Incoruptibilii” – 1987), „No Way Out” („Fără scăpare” – 1987), „Bull Durham” (1988), „Field of Dreams” („Terenul de baseball” – 1989), „JFK” (1991), „The Bodyguard” („Bodyguard” – 1992), „Wyatt Earp” („Justiţiarul Vestului Sălbatic” – 1994), „Tin Cup” („Campinonul” – 1996) şi „Swing Vote” („Votul decisiv” – 2008).

Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan şi Deborah Snyder sunt producătorii filmului. Scenariul este scris de David S. Goyer pornind de la o poveste scrisă de Goyer şi Christopher Nolan.

Articol realizat de Andreea Tănase (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook