19 august 2019

Friend Like Me

Cântecul interpretat de Will Smith în filmul „Aladdin”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 ianuarie 2017

Collateral Beauty: A doua şansă

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua șansă” („Collateral Beauty”) se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren şi are premiera în cinematografele din România din 6 ianuarie 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 august 2016

Brigada sinucigaşilor

De vineri, 5 august 2016, filmul „Brigada sinucigaşilor” („Suicide Squad”) poate fi vizionat în premieră în cinematografele din România. În regia lui David Ayer, cel al cărui portofoliu include filme precum „Fury” şi „End of Watch”, „Brigada sinucigaşilor” îi prezintă în distribuţia sa pe actorul nominalizat la Premiile Oscar Will Smith („Ali”, „The Pursuit of Happiness”), pe câştigătorul Premiului Oscar Jared Leto („Dallas Buyer’s Club”), pe Margot Robbie („The Wolf of Wall Street”, „Focus”), pe Joel Kinnaman („Run All Night”, „The Killing”) şi pe actriţa nominalizată la Premiile Oscar Viola Davis („The Help”, „Doubt”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 29 februarie 2016

Când doi se „ceartă”, al treilea câştigă – la Oscar 2016

Cea de-a 88-a ediţiile a Premiilor Oscar a avut drept gazdă pentru a doua oară pe actorul Chris Rock, care a prezentat şi ceremonia din 2005.

Pelicula „The Revenant” („Legenda lui Hugh Glass”), regizată de Alejandro G. Inarritu, a primit 12 nominalizări, dar şi-a fructificat doar 3 premii (pentru Cel mai bun regizor, Cea mai bună cinematografie şi Cel mai bun actor în rol principal – Leonardo DiCaprio, primul său Oscar din carieră), pe când „Mad Max: Fury Road” a primit 10 nominalizări şi a obţinut 6 premii.

În discursul de mulţumire Leonardo DiCaprio atrage atenţia asupra faptului că „schimbările climatice sunt reale”, că 2015 a fost cel mai călduros an din istoria omenirii, gheţarii din nordul Canadei s-au topit în timpul filmărilor, aşa că echipa a fost nevoită să se mute la Polul Sud. Discursul său sancţionează corporaţiile care sunt marii poluatori, dar aduce un tribut şi populaţiilor indigene de pe tot globul.

„Spotlight” a constitut surpriza serii câştigând trofeul pentru Cel mai bun film, în defavoarea lui „The Revenant”. „Spotlight” spune povestea incredibilă, dar adevărată, a echipei Spotlight, constituită din câţiva jurnalişti de investigaţii de la Boston Globe, care au obţinut Premiul Pulitzer pentru cutremurătoarea lor dezvăluire, din 2002, privind muşamalizarea sistematică de către Biserica Catolică a numeroase acte de pedofilie comise de peste 70 de preoţi ai săi.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 17 decembrie 2008

Hancock

Uneori, parcă ne-am dori să apară din senin un erou cu super-puteri care să ne salveze dintr-un pericol sau să prevină o nenorocire. Ne-am consolat însă cu ideea că eroii există doar în benzile desenate şi în jocurile copiilor. Şi dacă super-eroii ar trăi printre noi, ar fi viaţa perfectă? Ba bine că nu! Ne-o demonstrează cu vârf şi îndesat „Hancock”, apărut pe DVD şi Blu-ray.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii