25 septembrie 2018

Hippie

În „Hippie” – noul său roman autobiografic -, Paulo Coelho reînvie visul de iubire și pace universală al generației hippie. Paulo, un tânăr brazilian care își dorește să devină scriitor, străbate lumea în căutarea libertății și a sensului profund al existenței. Călătoria lui inițiatică pornește din America de Sud și se încheie în Orient, o experiență care îi dă șansa unor transformări profunde și de care cititorii se bucură începând cu 1 octombrie 2018.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 octombrie 2016

Spioana

Spioana„, un nou bestseller de Paulo Coelho, apare în toamna lui 2016 aproape simultan în peste 35 de limbi, printre care: engleză, portugheză, franceză, germană, italiană, ebraică, polonă, spaniolă, suedeză, arabă, turcă, norvegiană etc. Ediţia în limba română, publicată de Editura Humanitas Fiction, este disponibilă în librării începând cu 10 octombrie 2016.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 octombrie 2014

Adulter

Humanitas Fiction publică „Adulter„, noul roman al lui Paulo Coelho, ce ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

Lansat în portugheză în aprilie 2014, cu drepturi vândute deja în 45 de ţări, noul roman al lui Paulo Coelho a devenit bestseller la numai câteva zile de la apariţie în cele peste 20 de ţări în care a fost publicat până acum, printre care Brazilia, Portugalia, Franţa, Polonia, Coreea de Sud, Statele Unite, Marea Britanie, Spania. În Statele Unite numele lui Paulo Coelho se regăseşte de două ori în aceeaşi săptămână a lunii septembrie în The New York Times Best Sellers List. O dată cu romanul „Alchimistul” care se află pe locul 2 în topul bestsellerurilor paperback trade fiction, atingând astfel un nou record cu 318 săptămâni de prezenţă continuă în listă, iar a doua oară cu explozivul roman „Adulter„, care a fost cartea verii 2014 şi a intrat direct pe locul 2 în celebrul clasament al bestsellerurilor The New York Times.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 ianuarie 2012

Top 10 la Elefant în 2011

Librăria online Elefant a anunţat clasamentul Cele mai bune cărţi ale anului 2011. Acesta se prezintă astfel:

  1. „Şi am spus da. O poveste de iubire” de Elizabeth Gilbert
  2. „Cea mai frumoasă carte din lume şi alte povestiri” de Erich-Emmanuel Schmitt
  3. „Ghidul leneşului. Mic tratat pentru leneşi rafinaţi” de Tom Hodgkinson
  4. „Sanctus” de Simon Toyne
  5. „Hoţul de cărţi” de Markus Zusak
  6. „Aleph” de Paulo Coelho
  7. „Clopotele” de Richard Harvell
  8. „Palatul de la Miazănoapte” de Carlos Ruiz Zafon
  9. „Ura” de Anne Holt
  10. „Istoria cărţilor” de Martyn Lyons

Pentru cei care poate au ratat până acum unele dintre aceste titluri, Elefant vine cu o propunere greu de refuzat: reducere 35%! Oferta este valabilă doar până la 6 ianuarie 2012, aşa că nu staţi pe gânduri!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 14 octombrie 2011

Aleph

Editura Humanitas Fiction anunţă publicarea celui mai nou roman al lui Paulo Coelho, intitulat „Aleph„, în traducerea realizată de Micaela Ghiţescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 5 octombrie 2009

Un nou record pentru „Alchimistul”

Un nou record pentru „Alchimistul”Alchimistul„, celebrul roman al autorului brazilian Paulo Coelho, a atins în luna septembrie 2009 un nou record, fiind singura carte prezentă timp de doi ani, fără întrerupere, în lista de bestselleruri alcătuită de prestigioasa publicaţie New York Times.

Publicat pentru prima oară în 1988, în Brazilia, „Alchimistul” este unul dintre cele mai importante fenomene literare ale secolului XX, un bestseller internaţional vândut în peste 35.000.000 de exemplare, tradus până în prezent în 69 de limbi şi care a fost inclus în programa şcolară a peste 30 de ţări. „Alchimistul” a fost şi este cartea cea mai bine vândută în 74 de ţări, iar în 2008 i-a adus lui Paulo Coelho recordul Guiness pentru cea mai tradusă carte (67 de limbi în momentul acordării premiului).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii