31 octombrie 2019

Papagalul mut

Spectacolul lui Nae Caranfil, „Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat” se mută la Sala Mare a TNB. Prima reprezentaţie din această stagiune are loc pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, pe 24 noiembrie 2019, de la ora 19:00. Din distribuţie fac parte: Vlad Logigan, Claudiu Bleonţ, Raluca Petra, Miruna Biléi, Mihai Calotă, Eduard Cârlan, Magda Catone, Tomi Cristin, Marius Rizea, Alexandru Georgescu, Dragoş Stemate, Eduard Adam, Cosmin Dominte, Dragoş Dumitru, Axel Moustache, Daniel Badale, Mihai Munteniţă, Alexandru Dunaev, Nicolae Dumitru, Cristina Danu, Mădălina Iagăr, Alexandra Cotfaş, Cristina Negucioiu, Petru Şuţu, Ionuţ Terteci, Cristina Negucioiu, Cristian Constantin, Ruxandra Bobleagă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 decembrie 2018

Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat

„Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat”, piesă în două acte de Nae Caranfil, se joacă la TNB (Sala Studio), în scenografia barocă a lui Dragoş Buhagiar. Nae Caranfil aduce în scenă o societate pendulând într-un joc permanent şi periculos între adevăr şi minciună. Primele reprezentaţii sunt programate pentru 8 şi 9 decembrie 2018. Următoarea reprezentaţie, ultima din 2018, este programată pentru 13 decembrie 2018. Spectacolul se reia joi, 10 ianuarie 2019. Toate spectacolele încep la ora 19:00. Din distribuţia spectacolului fac parte Vlad Logigan şi Claudiu Bleonţ, în rolurile principale, alături de Miruna Bilèi, Raluca Petra, Mihai Calotă, Eduard Cîrlan, Magda Catone, Tomi Cristin, Marius Rizea, Alexandru Georgescu, Dragoş Stemate, Eduard Adam, Cosmin Dominte, Axel Moustache, Dragoş Dumitru, Mihai Munteniţă, Daniel Badale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 noiembrie 2015

Festivalul Filmului Românesc de la München

În perioada 26 noiembrie – 13 decembrie 2015, are loc la München cea de-a 10-a ediție a Festivalul Filmului Românesc, cel mai mare festival de film românesc organizat în Germania. Ca în fiecare an, acest festival se desfăsoară sub egida Zilelor Culturii Române la München, și are loc la Filmmuseum im Münchner Stadtmuseum.

Festivalului Filmului Românesc de la München este un eveniment prestigios, de mare anvergură, care s-a bucurat de-a lungul anilor de un real succes, fiind primit cu entuziasm atât de către publicul cinefil, cât şi de presa de specialitate.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 17 noiembrie 2014

Festivalul de Film Românesc ProCult 2014

Cea de-a cincea ediție a celei mai importante manifestări dedicate filmului românesc din Italia, Festivalul de Film Românesc ProCult de la Roma, are loc în perioada 20-23 noiembrie 2014, la Casa del Cinema, un spaţiu cunoscut de iubitorii de film, ce atrage constant un public foarte divers din punct de vedere profesional, cultural şi etnic.

procult

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2014

Premiile Gopo 2014

În seara zilei de luni, 24 martie 2014, la Opera Națională București, cea de-a opta ediție a Galei Premiilor Gopo și-a împărțit trofeele în prezența a peste 800 de invitați și jurnaliști acreditați. Găzduită de Amalia Enache și Radu Iacoban, gala a avut mult umor, momente inedite, dar și multă emoție. Telespectatorii au putut urmări ceremonia în direct și în exclusivitate pe TV pe ProCinema.

Regizorii Igor Cobileanski, Dan Chișu, Nae Caranfil, Marian Crișan și Iulia Rugină (nominalizată la categoria Cel mai bun debut), actrițele Ela Ionescu (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar), Luminița Gheorghiu (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal), Crina Semciuc, Raluca Aprodu, Diana Cavallioti și Ioana Flora (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal), actorii Tudor Aaron Istodor, Paul Ipate, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Adrian Titieni (nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal), membrii trupei Grimus sau creatorul de modă Alexandru Ciucu sunt doar câţiva dintre invitații ce au pășit pe covorul roșu al Galei Premiilor Gopo, ale căror gazde au fost Amalia Enache și Cabral.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 noiembrie 2013

Bucharest Script Lab

Asociaţia Scenariştilor Români (ASceR) organizează în perioada 18 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 prima sesiune a laboratorului de scenaristică Bucharest Script Lab. Cursul se adresează scenariştilor de film şi televiziune care vor să se perfecţioneze în acest domeniu, precum şi celor care intenţionează să deprindă această meserie, au o poveste de spus și au deja exercițiul scrisului. Principala condiție este ca participanții să aibă deja o idee/premiză/outline/scenariu de film de ficțiune, idee pe care o vor dezvolta în cele 2 luni și jumătate de curs.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii