30 martie 2020

Discutabil

Lansat vineri, 27 martie 2020, primul episod al serialului online „Discutabil” a adunat, în mai puțin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizări. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuțiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câțiva actori deveniți casnici peste noapte ca urmare a situației provocate de noul coronavirus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 martie 2018

Intriga

Teatrul Avangardia anunţă o nouă premieră pentru România, spectacolul „Intriga”, de Jaime Salom, în regia lui Ricard Reguant, cu Medeea Marinescu, Şerban Pavlu, Mihai Călin, Cristi Iacob şi Ilona Brezoianu în rolurile principale. Premiera spectacolului are loc joi, 22 martie 2018, de la ora 20:00, la Teatrul Avangaradia – Sala CinemaPro, iar următoarea reprezentaţie este programată sâmbătă, pe 24 martie 2018, la Teatrul Avangaradia – Sala CinemaPro.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 ianuarie 2018

Magic… Internaţional

„Magic Național”, spectacolul TNB în care actorii cântă şi dansează acompaniaţi de Emy Drăgoi, regele jazz-ului la acordeon, şi de formaţiile lui, aspiră să devină „Magic… Internaţional”. În seara de 25 ianuarie 2018, actorilor şi muzicienilor ce alcătuiesc echipa „Magic Național” li se alătură, pentru o unică reprezentaţie, solista japoneză Ato Kawara, cu trei melodii ce merg direct la sufletul spectatorilor. Îndrăgostită de România, bună vorbitoare de limba română – căreia îi adaugă un fin accent ardelenesc, Ato Kawara cântă în corul Operei din Cluj, a câştigat recent un concurs de romanţe la Baia Mare, interpretând „Ciobănaş cu 300 de oi” şi este invitată de Ambasada Japoniei, anual, la sărbătorirea Zilei Naționale, ca interpretă a imnului național.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 septembrie 2017

UFO – prima premieră a stagiunii la TNB

După succesul multipremiatului spectacol „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” de Mark Haddon, tânărul regizor Bobi Pricop revine la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, la aceeași Sală Pictura, lansând în premieră națională piesa „UFO” a unuia dintre cei mai talentați și jucați dramaturgi tineri ruși, Ivan Vyrypaev, cu o traducere inspirată semnată Mașa Dinescu. Primele reprezentaţii au loc pe 15 şi 16 septembrie 2017, de la ora 20:00, iar premiera oficială este duminică 17 septembrie 2017, ora 20:00. Distribuția spectacolului (în ordinea apariției în scenă) îi reuneşte pe Ada Galeș, Istvan Teglaș, Ciprian Nicula, Mihai Călin, Raluca Aprodu, Medeea Marinescu, Ion Caramitru.

Folosind proiecții simultane pe suprafețe diferite, medii virtuale 3D (construite de Paul Spike), live-video (coordonat de Tudor Panduru), o construcție sceno-tehnică inventivă (Paul Popescu și Mizdan) și muzica originală a lui Alexei Țurcan, spectacolul „UFO” spune poveștile unor oameni care au avut contact cu civilizații extraterestre. Mărturisirile acestor întâmplări sunt tratate cu limpezime, autenticitate și umor, îmbinând adevăruri virtuale cu revelații practice și devenind astfel spectacolul surprinzător al întâlnirii dintre tehnologie și emoție, dintre artă și programare digitală, dintre inovațiile care reconstruiesc teatrul și adevărurile care l-au definit dintotdeauna.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 februarie 2017

All inclusive

Pe 22 martie 2017, de la ora 20:00, la Palatul Naţional al Copiilor are loc premiera spectacolului „All inclusive”, o comedie cu o distribuţie-eveniment, în care publicul are ocazia să îi revadă pe actorii pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 mai 2016

Memoria apei

Piesa distinsă cu Premiul Laurence Olivier, în anul 2000, „Memoria apei” („The Memory of Water”) de Shelagh Stephenson este adusă pe scenă şi în România, după o serie de montări internaţionale de succes (din Londra şi München până la Chicago şi New York). Premiera pentru presă de la Teatrul Naţional din Bucureşti are loc în zilele de 6 şi 7 mai 2016, de la ora 20:00, la Sala Pictura, în regia lui Erwin Şimşensohn, scenografia de Alina Herescu şi muzica originală semnată de Vlaicu Golcea.

afis_memoria

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii