31 iulie 2017

Turnul întunecat

Mult-așteptata ecranizare după cunoscuta ficțiune „The Dark Tower” a scriitorului american Stephen King se dezvăluie curând publicului cinefil din lumea întreagă. Combinând diverse genuri, precum acțiune, aventură, fantasy, SF, horror și western, „Turnul întunecat” („The Dark Tower”) se lansează simultan în cinematografele din România și SUA vineri, 4 august 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 martie 2014

Confruntare între nou şi vechi la Oscar 2014

Ceremonia celei de-a 86-a ediţie a Premiilor Oscar a fost amânată cu o săptămână mai târziu decât în mod normal pentru a nu se suprapune cu difuzarea Jocurilor Paralimpice de Iarnă, ediţia Sochi 2014. Ellen DeGeneres a fost pentru a doua oară gazdă, ea onorând cu prezenţa şi şarmul său de actriţă de comedie şi ediţia a 79-a din 2007.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2014

Globuri de Aur memorabile la ediţia din 2014

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Globul de Aur le-a avut drept gazde pentru a treia oară consecutiv pe actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, iar filmele care au primit cele mai multe nominalizări au fost „American Hustle”, „Behind the Candelabra”, „Breaking Bad”, „Brooklyn Nine-Nine” şi „Dallas Buyers Club”. Woody Allen a fost onorat cu Cecil B. DeMille Award pentru realizările de-a lungul întregii sale cariere profesionale. „12 Years a Slave” şi „American Hustle”, învigătoare la categoriile Cel mai bun film – dramă, respectiv Cea mai bună comedie sau musical, au primit câte şapte nominalizări fiecare, urmate de „Nebraska” cu cinci nominalizări şi „Captain Phillips” la egalitate cu „Gravity” cu câte patru nominalizări fiecare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 ianuarie 2014

Lupul de pe Wall Street

O nouă colaborare între Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care deja a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street“ prezintă din 10 ianuarie 2014, pe marile ecrane, odiseea plină de adrenalină, cinism şi extravaganţă a unei perioade în care banii se câştigau mult prea uşor.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 31 martie 2011

Avocatul din limuzină

Devenit celebru deopotrivă pentru rolurile comice („Surfer, Dude”, „Failure to Launch”, „Ghosts of Girlfriends Past”), cât şi pentru interpretările dramatice („Amistad”, „A Time to Kill”), Matthew McConaughey revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al său, „Avocatul din limuzină” („The Lincoln Lawyer”). Filmul are premieră în România din 1 aprilie 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii