21 octombrie 2022

Cei drepți

În premieră la Sala Pictura a Teatrului Naţional “I.L. Caragiale”, pe 22 şi 27 octombrie 2022, de la ora 20:00, „Cei drepţi” de Albert Camus (traducere de Marcel Aderca), una dintre montările actualei stagiuni, aşteptate cu un viu interes. Următoarea reprezentaţie este programată pentru data de 9 noiembrie 2022, începând cu ora 20:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 aprilie 2022

Casa de la țară

Din 9 aprilie 2022, pe scena Sălii Studio, de la ora 19:00, Teatrul Naţional din Bucureşti anunţă un nou spectacol, „Casa de la țară” de Donald Margulies, în regia, traducerea şi ilustraţia muzicală semnate de un nume de rezonanţă al teatrului românesc contemporan, Claudiu Goga. Distribuția este alcătuită din Maia Morgenstern, Marius Manole, Gavril Pătru, Marius Bodochi, Raluca Aprodu, Cătălina Mihai și Maruca Băiaşu.

„Casa de la ţară” propune, cu umor, ironie şi luciditate, o complicată poveste despre o familie de artişti. Donald Margulies spunea:

O poveste despre ce trăim atunci când trăim. Ne trăim viața? Ne trăim cariera? Ne trăim visele? Ne trăim eşecurile? O piesă despre mai multe feluri de a iubi şi despre mai multe feluri de a urî, despre forța de distrugere a unui sărut şi despre forța de distrugere a lipsei unui sărut. O poveste despre greutatea cuvintelor spuse şi despre durerea cuvintelor nespuse, despre prețul succesului şi prețul ratării, despre arta pură şi arta comercială, despre demonii orgoliului şi demonii pasiunii, despre părinți şi copii, o poveste despre oameni.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 aprilie 2021

Marius Manole și Radu Afrim încheie seria celor 100 de episoade din „Hektomeron”

Unul dintre cei mai titrați actori români ai ultimilor ani, Marius Manole joacă pentru prima oară pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, într-un performance inedit în regia lui Radu Afrim. Cu acest one-man show, cei doi închid seria celor 100 de episoade din „Hektomeron”, un amplu proiect teatral urmărit online de spectatorii din întreaga lume. Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 21:30 și poate fi urmărit online, gratuit.

foto: Alex Gâlmeanu

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 martie 2020

Discutabil

Lansat vineri, 27 martie 2020, primul episod al serialului online „Discutabil” a adunat, în mai puțin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizări. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuțiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câțiva actori deveniți casnici peste noapte ca urmare a situației provocate de noul coronavirus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 noiembrie 2019

Trei surori

După marele succes cu „Pădurea spânzuraților” de la finalul anului trecut, Radu Afrim revine în 3-5 decembrie 2019 la TNB cu „Trei surori”, un scenariu (ne)firesc de liber după Anton Cehov. Spectacolul se bucură de o distribuție alcătuită din unii dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului și este realizat în colaborare cu o echipă de artiști inovatori, cu care Afrim colaborează în mod constant (Irina Moscu – scenografie, Andrei Cozlac – video design, Călin Țopa – sound design). Din distribuție fac parte Raluca Aprodu, Natalia Călin, Flavia Giurgiu, Marius Manole, Emilian Oprea, Istvan Teglas, Irina Movilă, Ada Galeș, Ciprian Nicula și Florin Călbăjos.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 ianuarie 2019

Iarna mea

Videoclipul cântecului interpretat de Alexandra Ungureanu şi Marius Manole

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii