23 mai 2022

A fost odată la Hollywood

A fost odată la Hollywood„, debutul literar al marelui regizor Quentin Tarantino, cartea-eveniment apărută în luna mai 2022 în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, și tradusă de Iulia Gorzo, este disponibilă acum în toate librăriile din București și din țară și online, pe site-ul Librăriei Humanitas și pe cele ale lanțurilor de distribuție partenere. Cartea este lansată miercuri, 25 mai 2022, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr.38) și sâmbătă, 4 iunie 2022, ora 12:00, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilion B2, standul Editurii Humanitas).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 martie 2018

Feminismul a dominat Premiile Oscar 2018

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar a fost găzduită cu întârziere, în luna martie, pentru a evita suprapunerea cu Jocurile Olimpice de iarnă. Comedianul Jimmy Kimmel a găzduit a doua oară consecutiv premiile, fiind prima persoană care face acest lucru de la Billy Crystal (în 1997 și 1998).

„The Shape of Water” a câștigat patru premii din 13 nominalizări, inclusiv Cel mai bun film și Cel mai bun regizor pentru Guillermo del Toro. „Dunkirk” a câștigat trei premii; „Blade Runner 2049”, „Coco”, „Darkest Hour” și „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” au primit câte două premii fiecare.

Frances McDormand a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal pentru „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” și a insistat ca fiecare femeie nominalizată să o susțină de-a lungul serii în care s-au făcut declarații despre incluziune, prin care actorii cer la semnarea contractelor ca 50% din echipă și distribuție să fie diversă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 august 2016

Brigada sinucigaşilor

De vineri, 5 august 2016, filmul „Brigada sinucigaşilor” („Suicide Squad”) poate fi vizionat în premieră în cinematografele din România. În regia lui David Ayer, cel al cărui portofoliu include filme precum „Fury” şi „End of Watch”, „Brigada sinucigaşilor” îi prezintă în distribuţia sa pe actorul nominalizat la Premiile Oscar Will Smith („Ali”, „The Pursuit of Happiness”), pe câştigătorul Premiului Oscar Jared Leto („Dallas Buyer’s Club”), pe Margot Robbie („The Wolf of Wall Street”, „Focus”), pe Joel Kinnaman („Run All Night”, „The Killing”) şi pe actriţa nominalizată la Premiile Oscar Viola Davis („The Help”, „Doubt”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 12 iulie 2016

Legenda lui Tarzan – un mare succes la publicul din România

După ce a cucerit jungla, „Legenda lui Tarzan” a luat cu asalt şi box office-ul românesc, unde a generat venituri în valoare de 866.631 lei. Filmul, cu Alexander Skarsgard în rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, a fost vizionat în primele sale zile de lansare de 39.283 spectatori, devenind astfel filmul numărul unu în clasamentul încasărilor din acest weekend.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 iulie 2016

Legenda lui Tarzan

Filmul de aventură „Legenda lui Tarzan” („The Legend of Tarzan”), cu Alexander Skarsgard în rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, are premiera pe marile ecrane din România pe 8 iulie 2016. În film mai apar şi laureatul Premiului Oscar Samuel L. Jackson, Margot Robbie, nominalizatul la Premiul Oscar Djimon Hounsou, câştigătorul Premiului Oscar Jim Broadbent şi dublul laureat al Premiului Oscar Christoph Waltz.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii