23 septembrie 2013

Premiile Emmy 2013 au onorat cele mai valoroase producţii de televiziune

Cea de-a 65-a ediţie a Premiilor Emmy s-a desfăşurat pe 22 septembrie 2013 la Nokia Theatre din Los Angeles, California. Bryan Cranston şi Aaron Paul au fost supăraţi că nu au câştigat la categoriile la care au fost nominalizaţi, însă „Breaking Bad” a câştigat premiul cel mai râvnit al serii, ducând acasă primul său Emmy pentru „Cea mai bună dramă”. A fost o noapte imprevizibilă în ceea ce priveşte premiile acordate la câteva categorii importante. În afară de Jeff Daniels („The Newsroom”), care a plecat acasă cu trofeul pentru „Cel mai bun actor” la categoria dramă şi Bobby Cannavale („Boardwalk Empire”) învingător la rol secundar masculin, câştigătorii surpriză au fost Tony Hale („Veep”) şi Merritt Wever („Nurse Jackie”), aceasta din urmă fiind atât de şocată că practic a fugit de pe scenă fără să rostească un discurs de mulţumire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 ianuarie 2013

Personaje clasice în viziuni noi – cheia pentru Globul de Aur 2013

Tina Fey („30 Rock”) şi Amy Poehler („Parks and Recreation”), ambele nominalizate pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune – comedie/musical, au fost gazdele celei de-a 70-a ediţii a Globurilor de Aur desfăşurate în clădirea Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Vedeta serii a fost filmul „Les Miserables”, care a primit trei trofee: Cea mai bună comedie/musical, Cel mai bun actor de comedie/musical şi Cea mai bună actriţă într-un rol secundar de comedie/musical.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 ianuarie 2012

A 69-a ediţie a Globurilor de Aur a adus revenirea la filmul mut şi îmblânzirea lui Gervais

Noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2012 a fost una albă pentru cinefilii pasionaţi din România care au ales să urmărească în direct a 69-a ediţie a decernării Premiilor Globul de Aur. Urmând o tradiţie de decenii, ceremonia s-a desfăşurat la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, fiind găzduită pentru al treilea an consecutiv de Ricky Gervais. Cu toate că anul trecut umorul înţepător al lui Gervais a dat naştere multor controverse prin atacurile sale deloc voalate la adresa elitei hollywoodiene, organizatorii nu s-au sfiit să-l invite pe comicul englez să găzduiască şi ceremonia din 2012. Deşi nu la fel de caustic ca în anul trecut, Gervais a reuşit din nou să ridice sprâncene, dar şi să stârnească râsul celor prezenţi la festivitate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 iulie 2011

Ultimul Harry Potter a dominat şi box office-ul românesc

Filmul cu cea mai bună lansare din istoria cinematografiei, „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2” („Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2”), a dominat incontestabil box office-ul românesc din weekendul lansării, fiind vizionat în premieră de aproximativ 43.000 de spectatori.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 februarie 2011

Gnomeo şi Julieta în 3D

„Gnomeo şi Julieta” este o producţie în 3D, care transformă celebra tragedie shakespeariană după reţeta comediilor romantice din zilele noastre, în desen animat şi într-o lume surprinzătoare: cea a piticilor de grădină. Dincolo de previzibilul acţiunii (că doar e poveste desenată pentru copii), filmul are idei interesante şi distractive, umor de bună calitate şi suficientă acţiune cât să nu simţi trecerea timpului. Cred că cel mai mult mi-au plăcut aluziile la lumea modernă – să vedeţi ce comenzi online făceau piticii albaştri, şi ce marcă avea laptopul stăpânei! Muzica poartă amprenta distinctă a lui Elton John, care a contribuit serios la proiect. Iar scena mea favorită rămâne conversaţia lui Gnomeo cu Marele Will, în care se vădeşte orgoliul demiurgului, convins că lumea nu poate fi deloc altfel decât a creat-o el. Dar lumea poate, pentru că iubirea merită să trăiască.

Din 11 februarie 2011, războiul clanurilor Montague şi Capulet poate fi vizionat în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti şi Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov şi Constanta), The Light Cinema şi în reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacau, Arad, Pitesti, Baia Mare, Timisoara, Iasi).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 iulie 2009

David Copperfield

Romanul preferat al lui Charles Dickens şi unul dintre cele mai celebre, „David Copperfield”, a fost ecranizat în 1999 de BBC, sub forma unui film de televiziune în două părţi. Recent, excelenta adaptare cinematografică a apărut şi în România pe DVD. Din distribuţie fac parte nume de calibru, dar şi Daniel Radcliffe – la primul său rol într-un film, pe când avea doar 10 ani, interpretându-l pe David Copperfield copil.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii