9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 28 octombrie 2016

The Accountant: Cifre periculoase

Câştigătorul Premiului Oscar („Argo”), Ben Affleck joacă rolul principal în filmul „The Accountant: Cifre periculoase”, o producţie regizată de Gavin O’Connor, care de vineri, 28 octombrie 2016 are premiera pe marile ecrane din România.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 mai 2013

Marea mahmureală 3

De la Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, vine „Marea mahmureală 3” („The Hangover Part III”), cea de-a treia şi ultima parte a comediei regizate de Todd Phillips, care a înregistrat un succes fulminant. Filmul poate fi vizionat din 31 mai 2013 şi îi readuce împreună pe Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis şi Justin Bartha în rolurile consacrate Phil, Stu, Alan şi Doug. Ken Jeong se alătură şi el distribuţiei în rolul lui Leslie Chow, Heather Graham reia rolul lui Jude, iar Jeffrey Tambor revine ca Sid, tatăl lui Alan. Pentru prima dată alături de echipă apare John Goodman, ca personaj negativ.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii