14 ianuarie 2013

Personaje clasice în viziuni noi – cheia pentru Globul de Aur 2013

Tina Fey („30 Rock”) şi Amy Poehler („Parks and Recreation”), ambele nominalizate pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune – comedie/musical, au fost gazdele celei de-a 70-a ediţii a Globurilor de Aur desfăşurate în clădirea Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Vedeta serii a fost filmul „Les Miserables”, care a primit trei trofee: Cea mai bună comedie/musical, Cel mai bun actor de comedie/musical şi Cea mai bună actriţă într-un rol secundar de comedie/musical.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 aprilie 2011

Kung Fu Panda 2

„Kung Fu Panda 2”, continuarea primului film care îl are în centru pe simpaticul ursuleţ panda Po, va fi lansat în România pe 6 iunie 2011. În „Kung Fu Panda 2”, Po îşi trăieşte visul de războinic protejând Valea Păcii (The Valley of Peace) alături de ceilalţi prieteni ai săi, maeştrii kung fu. Dar valea este ameninţată de un răufăcător înspăimântător, care plănuieşte să se folosească de un secret pentru a cuceri China şi a distruge artele kung fu. Po trebuie să se reîntoarcă în trecut şi să descopere secretele originilor sale misterioase, numai atunci va fi capabil să îl învingă pe răuvoitor.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 aprilie 2011

Copiii şi-au desemnat starurile preferate

Staruri ale scenei internaţionale printre care se numără Johnny Depp, Justin Bieber, Selena Gomez, The Black Eyed Peas, Miley Cyrus, Jennette McCurdy, Eddie Murphy şi Shaquille O’Neal au fost desemnaţi preferaţii ediţiei Premiilor Copiilor Nickelodeon, care au desemnat favoriţii copiilor pe 2 aprilie 2011 în Los Angeles. Gazda ediţiei a fost actorul de comedie Jack Black. A fost pentru a treia oară când actorul a găzduit aceste premii. De asemenea, Jack Black a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul „Călătoriile lui Gulliver” („Gulliver’s Travels”).

Au fost premiaţi preferaţii copiilor din domenii precum film, televiziune, muzică sau sport. Jack Black a demonstrat că nimic nu i-a putut sta în cale ca să ajungă la timp la ediţia Premiilor Copiilor Nickelodeon din 2011 – nici măcar un blocaj cauzat de limuzine- tocmai de aceea şi-a făcut apariţia într-un camion cu chip de monstru. A păşit pe covorul portocaliu acompaniat de un grup de dansatori şi de muzica trupei The Black Eyed Peas.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 martie 2011

DreamWorks Animation pregăteşte iubitorilor de animaţie noi lungmetraje

DreamWorks Animation a anunţat pe recent lista filmelor de lung metraj care vor fi lansate până în iunie 2014. Compania are în plan producerea a şase filme noi, pe lângă cele trei care sunt deja în producţie.

Conform programului curent al studioului de animaţie DreamWorks Animation, filmele vor fi lansate pe marele ecran în următoarea ordine: „Kung Fu Panda 2” pe 26 mai 2011 şi „Puss In Boots” pe 4 noiembrie 2011; „Madagascar 3” este prevăzut pentru 8 iunie 2012, iar „Rise of The Guardians” pentru 21 noiembrie 2012; „The Croods” pentru 1 martie 2013, „Turbo” pentru 7 iunie 2013 şi „Me and My Shadow” pentru 8 noiembrie 2013; „Mr. Peabody & Sherman” pentru 21 martie 2014, iar „How To Train Your Dragon 2” pentru 20 iunie 2014.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 martie 2009

Kung Fu Panda

Credeaţi că un urs panda leneş, rotofei şi visător nu poate deveni un războinic de temut? Ei bine, v-aţi înşelat! Se ia una bucată panda bine îndopat, negustor de tăiţei pe viaţă, se amestecă mâna destinului, o echipă întreagă de maeştri în arte marţiale şi o provocare crâncenă şi se coace la foc mic, condimentat din plin cu umor până la lacrimi şi acţiune Kung Fu, până când iese untul din noul Războinic Dragon. Iată reţeta de succes „Kung Fu Panda”, cea mai comică animaţie din 2008, care dă startul unei distracţii de pomină, pe gustul întregii familii, acum pe DVD!

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii