18 aprilie 2011

Copiii şi-au desemnat starurile preferate

Staruri ale scenei internaţionale printre care se numără Johnny Depp, Justin Bieber, Selena Gomez, The Black Eyed Peas, Miley Cyrus, Jennette McCurdy, Eddie Murphy şi Shaquille O’Neal au fost desemnaţi preferaţii ediţiei Premiilor Copiilor Nickelodeon, care au desemnat favoriţii copiilor pe 2 aprilie 2011 în Los Angeles. Gazda ediţiei a fost actorul de comedie Jack Black. A fost pentru a treia oară când actorul a găzduit aceste premii. De asemenea, Jack Black a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul „Călătoriile lui Gulliver” („Gulliver’s Travels”).

Au fost premiaţi preferaţii copiilor din domenii precum film, televiziune, muzică sau sport. Jack Black a demonstrat că nimic nu i-a putut sta în cale ca să ajungă la timp la ediţia Premiilor Copiilor Nickelodeon din 2011 – nici măcar un blocaj cauzat de limuzine- tocmai de aceea şi-a făcut apariţia într-un camion cu chip de monstru. A păşit pe covorul portocaliu acompaniat de un grup de dansatori şi de muzica trupei The Black Eyed Peas.

Ediţia de anul acesta a adus şi un număr record de voturi, în perioada 7 martie – 2 aprilie înregistrându-se un număr de 200 milioane de voturi. Voturile au fost înregistrate pe site-ul oficial al premiilor, dar şi printr-o aplicaţie special creată de pe telefoanele Iphone, cât şi pe Facebook.

Johnny Depp a fost desemnat câştigător la categoria Actorul preferat, Miley Cyrus – Actriţa preferată, „Karate Kid” („The Karate Kid”) – Filmul preferat, iar filmul „Sunt un mic ticălos” („Despicable Me”) – Filmul animat preferat. Eddie Murphy a primit premiul la categoria Vocea preferată dintr-un film animat pentru rolul măgarului (Donkey) din filmul „Shreck pentru totdeauna” („Shreck Forever After”). În ceea ce priveşte televiziunea, iCarly a fost desemnat câştigător la categoria Show-ul TV preferat; American Idol a fost desemnat Reality show-ul preferat, SpongeBob SquarePants au fost desemnate Desenele animate preferate, Dylan Sprouse a fost câştigătorul Actorului TV preferat, iar Selena Gomez Actriţa TV preferată.

Din domeniul muzicii, Katy Perry a fost desemnata Cântăreaţa preferată, The Black Eyed Peas – Formaţia preferată, iar Justin Bieber – Cântăreţul preferat. Justin Biber a fost desemnat câştigător şi la categoria Cântecul preferat pentru „Baby”. Shaquille O’Neal şi Lindsey Vonn au câştigat categoriile sportive. „The Diary of Wimpy Kid” a fost desemnată cartea preferată, iar „Just Dance 2” jocul video preferat.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a primit premiul Big Help pentru implicarea în acţiuni caritabile de ajutorare a copiilor. Acest premiu este desemnat celor care actionează pentru a face lumea mai bună şi a căror implicare şi contribuţie activă trezeşte interesul copiilor de a actiona la fel.

Printe alte celebrităţi care au luat parte la ediţia 2011 a Premiilor Copiilor Nickelodeon se numără: Kim şi Kourtney Kardashian, Taylor Momsen, Steven Tyler, Joe Jonas, Russell Brand, Jaden Smith, Sofia Vergara, Jane Lynch, Nick Cannon, Miranda Cosgrove, Victoria Justice, Rosario Dawson, Rico Rodriguez, Cory Monteith, Keke Palmer, Shaun White, Randy Jackson, Heidi Klum şi mulţi alţii.

Ediţia 2011 a Premiilor Copiilor Nickelodeon a fost vizionată de aproximativ 300 de milioane de telespectatori din întreaga lume. De asemenea, şansa de a vota nu au avut-o numai copiii din Statele Unite, astfel încât copii din toată lumea şi-au putut voda preferaţii prin accesarea a 15 site-uri, în funcţie de regiunea de unde provin.

Nickelodeon, aflată la cel de-al treizezi şi doilea an de la înfiinţare, este lider al industriei de divertisment pentru copii din Statele Unite. Compania s-a dezvoltat şi pe plan mondial punând copiii pe primul loc în tot ceea ce fac. Domeniul de activitate al companiei include: programe TV, cărţi, filme, activităţii de recreere. Canalul TV Nickelodeon are peste 100 de milioane de telespectatori în America şi a fost votat primul canal TV din Statele Unite 16 ani la rând.

Articol realizat de Andreea Tănase (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook