7 decembrie 2010

Black Eyed Peas a lansat albumul The Beginning

Câştigători a şase premii Grammy şi a mai multor discuri de platină, membrii formaţiei Black Eyed Peas au lansat pe 30 noiembrie 2010 al şaselea lor album, intitulat „The Beginning”, cu ajutorul casei de discuri Interscope Records. „The Time (Dirty Bit),” primul single de pe noul album, a urcat direct pe primul loc pe iTunes în 11 ţări, printre care Canada, Australia, Franţa, Germania şi Mexic. Videoclipul este regizat de Rich Lee.



La American Music Awards 2010, cei de la Black Eyed Peas au interpretat, „The Time (Dirty Bit)” şi au câştigat premiul pentru Favorite Pop Rock Band / Duo / Group.

Pe 19 noiembrie, grupul este invitat de Oprah Winfrey pentru a cânta în emisiunea ei „Ultimate Favorite Things”, aceasta numindu-i „grupul meu favorit şi unul dintre lucrurile mele preferate.”

Entertainment Weekly notează de asemenea elogios: „Fiecare piesă este înţesată cu ritmuri hip-hop ingenioase şi părţi strălucitor de bine sincronizate… toate acestea urmărind nimic altceva decât reţinerea melodiei cu uşurinţă.” „Au reuşit să păstreze vremurile bune intacte.”

Black Eyed Peas va cânta la Super Bowl, pe 6 februarie 2011. Ei se vor alătura astfel şirului de artişti consacraţi – The Who, Bruce Springsteen & E Street Band, Tom Petty & The Heartbreakers, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney şi U2 – care au luat deja parte de-a lungul timpului la evenimentul cel mai vizionat al anului. De exemplu, peste 153 de milioane de telespectatori, doar din Statele Unite, au vizionat transmisiunea de anul trecut.

„The Beginning” este un album care se prefigurează deja un mare succes al grupului Black Eyed Peas, după „The E.N.D.”, care s-a vândut în mai mult de 11 milioane de exemplare în întreaga lume, păstrându-se în acelaşi timp 52 de săptămâni în clasamentul Billboard Top 200. Este, de asemenea, primul album din ultimile două decenii de un duo sau grup care a avut cinci melodii în Top 10 din clasamentul Billboard’s Hot 100, inclusiv hiturile numărul 1 „Boom Boom Pow,” „I Gotta Feeling” (cel mai bine vândut cântec digital din istoria SoundScan), şi „Imma Be”, precum şi cântecele din Top 10 „Meet Me Halfway” şi „Rock That Body.”

Cvartetul, compus din Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap, şi Taboo, are mai mult de 300 de spectacole în 29 de ţări, şi peste de 2,2 milioane de bilete vândute.

Articol de Anca Iancu (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook