23 noiembrie 2010

Justin Bieber lansează My Worlds Acoustic

Justin Bieber lansează noul album, intitulat „My Worlds Acoustic”, pe 26 noiembrie 2010. Albumul conţine noul single „Pray”, precum şi melodii preferate ale fanilor, cum ar fi „One time”, „Never say never” şi „Baby”, în versiuni acustice noi.

În noaptea de 21 noiembrie, Justin Bieber, cel mai răsunător nume de la American Music Awards, a plecat acasă cu toate cele patru trofee pentru care fusese nominalizat, cel mai important fiind Artist of the Year (Artistul Anului), prin care i-a subclasat pe Eminem, Lady Gaga şi Katy Perry! Şi tot în aceeaşi noapte, Justin a cântat în premieră noul său single „Pray”, apreciat de New York Daily News ca fiind o creaţie mult mai matură.

My Worlds Acoustic

Câştigător a mai multor discuri de platină, Justin Bieber lansează albumul „My Worlds Acoustic” pe 26 noiembrie, în Vinerea Neagră (cum este denumită ziua de vineri ce urmează după sărbătoarea Thanksgiving). Distribuit în întregime prin intermediul reţelei de magazine Walmart, albumul cuprinde versiuni acustice noi ale single-urilor de pe albumele anterioare „My World” şi „My World 2.0”, însoţite de un nou single intitulat „Pray”, un cântec optimist şi reconfortant, ce reprezintă piesa de rezistenţă a noului album.

Justin a conceput albumul ca pe un dar pentru fanii lui; aranjamentul muzical reflectă perioada de debut a lui Justin, în care acesta folosea doar chitară acustică şi pian solo. Albumul vine cu instrumentaţie acustică nouă, cum ar fi quartetul de coarde, congas şi toba cajon. Pentru realizarea percuţiei, Justin s-a lăsat inspirat de călătoriile sale prin lume, cea mai recentă fiind prin Africa. Pe album, el cântă la chitară împreună cu regizorul muzical şi prietenul său chitarist Dan Kanter.

Justin Bieber este proaspătul câştigător al uimitorului număr de patru premii American Music Awards, acestea fiind Artist of the Year (Artistul anului), Favourite Male Artist (Artistul preferat); Breakthrough Artist (Artistul cel mai remarcat) şi Favorite Album (Albumul preferat).

Lansat în martie 2010 şi promovat printr-un lung turneu, albumul „My World 2.0” a generat un quartet de singles, începând cu „Baby”. „My World 2.0” este pe primul loc nu doar în SUA şi Canada, ţara natală a lui Justin, dar şi-n alte 17 ţări. De asemenea, albumele „My World” şi „My World 2.0” au fost vândute în peste şase milioane de exemplare în întreaga lume.

Născut în Stratford, Ontario, Canada, Justin Bieber este un cântăreţ de muzică pop şi soul foarte talentat, un muzician care a învăţat singur să cânte la tobe, chitară, pian şi trompetă.
În momentul de faţă, totalizează 1 miliard de vizite pe YouTube (primele 50 de milioane de vizite s-au înregistrat în 2007, când era încă un amator care îşi posta propriile videoclipuri hip-hop şi R&B). În 2007, managerul Scooter Braun îl aduce în Atlanta pe tânărul Justin de doar 13 ani pe atunci, unde acesta îl întâlneşte pe câştigătorul a mai multor discuri de platină, superstarul Usher. Justin semnează primul său contract profesional cu RBMG, contract pus la cale de Usher şi Braun cu Antonio „L.A.” Reid, preşedintele casei de discuri Island Def Jam Music Group.

Ordinea cântecelor de pe albumul „My Worlds Acoustic” este următoarea:
1. One Time
2. Baby
3. One Less Lonely Girl
4. Down To Earth
5. U Smila
6. Stuck in the Moment
7. Favorite Girl (live)
8. That Should Be Me
9. Never Say Never (interpretat de Jaden Smith)
10. Pray.

Articol de Anca Iancu (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook