19 martie 2015

Minutul Citatepedia la Radio România Cultural

Proiectul Citatepedia a fost prezentat şi menţionat de câteva ori în emisiunea „Cultura.NET”, realizată de Florin Vasiliu la Radio România Cultural.

Ediţia din 6 martie 2015 a fost chiar dedicată integral proiectului Citatepedia, ceea ce constituie o premieră pentru emisiune (de regulă sunt prezentate două site-uri). Au fost invitate în studio Simona Enache şi Michelle Rosenberg, două participante de top la Citatepedia.

Acum, mulţumită realizatorului Florin Vasiliu, Citatepedia devine o prezenţă regulată în emisiunea „Cultura.NET” prin „Minutul Citatepedia”. Denumirea rubricii exprimă destul de clar ideea, însă rămâne să descoperiţi conţinutul în fiecare săptămână.

Aşadar, vă invităm să ascultaţi vinerea, de la ora 11:30, emisiunea „Cultura.NET” la Radio România Cultural. O puteţi face chiar şi prin internet. Veţi afla despre diferite site-uri culturale, iar fărâme din Citatepedia vor ajunge la voi şi pe această cale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 18 voturi
Încarc...
 13 februarie 2015

Citatepedia la Radio România Cultural

Zilele trecute am fost contactat de domnul Florin Vasiliu, realizatorul emisiunii „Cultura.NET” de la postul Radio România Cultural al Societăţii Române de Radiodifuziune. Dacă nu ştiţi încă emisiunea, se ocupă cu recomandarea celor mai bune site-uri culturale româneşti – o iniţiativă cu adevărat remarcabilă.

Domnia sa a selectat proiectul Citatepedia pentru a-l prezenta în emisiune. Iar aceasta se întâmplă chiar astăzi, 13 februarie 2015, în ediţia de la ora 11:30. Prima parte a emisiunii este dedicată revistei online Timpul, iar în a doua jumătate urmează prezentarea proiectului Citatepedia.

Dacă doriţi să ascultaţi emisiunea, o puteţi face la radio (desigur), dar şi prin internet, pe site-ul oficial: radioromaniacultural.ro.

Pentru Citatepedia, această semnalare este o onoare. Mulţumim!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 20 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii