19 martie 2015

Minutul Citatepedia la Radio România Cultural

Proiectul Citatepedia a fost prezentat şi menţionat de câteva ori în emisiunea „Cultura.NET”, realizată de Florin Vasiliu la Radio România Cultural.

Ediţia din 6 martie 2015 a fost chiar dedicată integral proiectului Citatepedia, ceea ce constituie o premieră pentru emisiune (de regulă sunt prezentate două site-uri). Au fost invitate în studio Simona Enache şi Michelle Rosenberg, două participante de top la Citatepedia.

Acum, mulţumită realizatorului Florin Vasiliu, Citatepedia devine o prezenţă regulată în emisiunea „Cultura.NET” prin „Minutul Citatepedia”. Denumirea rubricii exprimă destul de clar ideea, însă rămâne să descoperiţi conţinutul în fiecare săptămână.

Aşadar, vă invităm să ascultaţi vinerea, de la ora 11:30, emisiunea „Cultura.NET” la Radio România Cultural. O puteţi face chiar şi prin internet. Veţi afla despre diferite site-uri culturale, iar fărâme din Citatepedia vor ajunge la voi şi pe această cale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 18 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook