16 septembrie 2019

Prima ediție a Clubului de Carte #ROZ – „Oraşul fetelor” de Elizabeth Gilbert

Cei interesați sunt invitați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 17 septembrie 2019, de la ora 19:00, la prima ediție a Clubului de Carte #ROZ, o inițiativă a emisiunii #ROZ realizată de Carla-Maria Teaha la Radio Guerrilla. Întâlnirea este dedicată bestsellerului verii, „Oraşul fetelor„, de Elizabeth Gilbert, apărut la Editura Humanitas, și este transmisă în direct pe frecvențele Radio Guerrilla. Cititorii pot dialoga cu actrițele Mirela Oprișor și Emilia Popescu, invitatele gazdei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 iunie 2019

Oraşul fetelor

Publicul este așteptat marți, 25 iunie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului verii, „Oraşul fetelor”, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, apărută în limba română la Editura Humanitas, splendid tradusă de Anca Bărbulescu, la numai o zi de la lansarea ediției în limba engleză. La seara dedicată ediției în limba română, Ana-Maria Caia, scriitoare și jurnalistă, Crina Alexe, jurnalistă Elle România, Susana Pletea, director editorial Burda România, Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei și Anca Bărbulescu, traducătoarea romanului, ne vorbesc despre fascinanta poveste de dragoste a unei tinere care descoperă că pentru a fi om bun nu este neapărat nevoie să fii fată cuminte.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 decembrie 2015

Lecţii de magie. Cum să-ţi cultivi creativitatea

Librăria Humanitas de la Cişmigiu îi aşteaptă pe cei interesaţi sâmbătă, 19 decembrie 2015, de la ora 17:00, la o întâlnire (via Skype) cu Elizabeth Gilbert şi cu invitatele Editurii Humanitas: Andreea Raicu, Ana-Maria Caia, Mihaela Frank, Ioana Bâldea Constantinescu şi Anca Bărbulescu. Subiectul este „Lecţii de magie. Cum să-ţi cultivi creativitatea”, bestseller New York Times, cea mai recentă carte a celebrei scriitoare americane.

invitatie-19dec2015

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 iunie 2014

Elizabeth Gilbert: Succes, eşec şi dorinţa de a continua să creezi

Elizabeth Gilbert a fost odată o ”chleneriță cu scrieri nepublicate” devastată de scrisorile de refuz. În urma succesului cărții ‘Eat, Pray, Love,’ din nou se identifică cu cea care fusese în trecut. Cu înțelegere profundă, Gilbert demonstrează de ce succesul poate fi la fel de deconcertant ca și eșecul și oferă un simplu, deși greu, mod de a continua, indiferent de rezultat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 iunie 2014

Semnătura tuturor lucrurilor

Editura Humanitas organizează joi, 19 iunie 2014, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, lansarea celui mai nou roman al autoarei bestsellerului „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, Elizabeth Gilbert – „Semnătura tuturor lucrurilor„. Lansarea este însoţită de dezbaterea „Femei temerare, exploratoare ale lumii”. Invitati: Ada Roseti, director programe Discovery Channel România, Iuliana Alexa, redactor-şef revista Psychologies, Anca Bărbulescu, traducător, şi Nicoleta Preda, câştigătoare a Bursei Naţionale L’Oreal UNESCO Pentru femeile din ştiinţă, secţiunea Ştiinţele Fizice, 2011. Moderator este Iustina Croitoru.

invitatie

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 ianuarie 2012

Top 10 la Elefant în 2011

Librăria online Elefant a anunţat clasamentul Cele mai bune cărţi ale anului 2011. Acesta se prezintă astfel:

  1. „Şi am spus da. O poveste de iubire” de Elizabeth Gilbert
  2. „Cea mai frumoasă carte din lume şi alte povestiri” de Erich-Emmanuel Schmitt
  3. „Ghidul leneşului. Mic tratat pentru leneşi rafinaţi” de Tom Hodgkinson
  4. „Sanctus” de Simon Toyne
  5. „Hoţul de cărţi” de Markus Zusak
  6. „Aleph” de Paulo Coelho
  7. „Clopotele” de Richard Harvell
  8. „Palatul de la Miazănoapte” de Carlos Ruiz Zafon
  9. „Ura” de Anne Holt
  10. „Istoria cărţilor” de Martyn Lyons

Pentru cei care poate au ratat până acum unele dintre aceste titluri, Elefant vine cu o propunere greu de refuzat: reducere 35%! Oferta este valabilă doar până la 6 ianuarie 2012, aşa că nu staţi pe gânduri!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii