16 septembrie 2019

Prima ediție a Clubului de Carte #ROZ – „Oraşul fetelor” de Elizabeth Gilbert

Cei interesați sunt invitați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 17 septembrie 2019, de la ora 19:00, la prima ediție a Clubului de Carte #ROZ, o inițiativă a emisiunii #ROZ realizată de Carla-Maria Teaha la Radio Guerrilla. Întâlnirea este dedicată bestsellerului verii, „Oraşul fetelor„, de Elizabeth Gilbert, apărut la Editura Humanitas, și este transmisă în direct pe frecvențele Radio Guerrilla. Cititorii pot dialoga cu actrițele Mirela Oprișor și Emilia Popescu, invitatele gazdei.



Clubul de carte deschide noul sezon al emisiunii #ROZ cu interviul pe care Elizabeth Gilbert i l-a acordat Carlei Maria-Teaha în exclusivitate pentru acest eveniment, despre noul său roman. Orașul fetelor, considerat de The Guardian un roman „ambițios și extrem de îndrăzneț”, a devenit bestseller New York Times în mai puțin de două săptămâni de la apariție.

În 2019, Elizabeth Gilbert se întoarce la ficțiune, cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusă într-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai în vârstă care privește în urmă la propria tinerețe cu un amestec de bucurie și regret, Orașul fetelor explorează teme ca sexualitatea și promiscuitatea feminină, dar și idiosincraziile iubirii adevărate.

Accesul în Librăria Humanitas de la Cișmigiu este gratuit, pe baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook