Cum se fac mititeii
Puţini ştiu că talentata actriţă Draga Olteanu Matei are ca pasiune arta culinară, şi mai puţini au avut marele noroc să guste din minunăţiile pe care le găteşte. Multe dintre reţetele sale sunt culese în timpul turneelor de prin Europa sau de pe la noi şi experimentate în bucătaria proprie.
Audiobook-ul „Golătatea înconjură, iar foamea dă de-a dreptul” cuprinde 22 de reţete, unele în versuri, altele în proză, scrise şi povestite de doamna Draga Olteanu Matei. Micul tratat pentru pârjoală ne învaţă care este diferenţa între chiftea şi parjoală, Uha, celebra ciorbă de peşte rusească, ne este servită împreună cu reportajul în versuri al unei călătorii cu peripeţii, prilejuită de o prezentare de filme în Uniunea Sovietică, Plăcinta de pipote ne stârneşte poftă şi curiozitate, iar la final, o surpriză: trei reţete trimise într-o scrisoare de către Aglae Drogli, sora cea mare a lui Mihai Eminescu, Harietei, sora cea mică.
Drept exemplificare, puteţi asculta o variantă originală pentru mititei – şi nu ezitaţi să o puneţi în aplicare:
Continuare »