27 februarie 2017

„Moonlight” – câştigătorul controversat al ediţiei 2017 a Premiilor Oscar

Duminică, 26 februarie 2017, la Dolby Theatre din Hollywood s-a desfăşurat cea de-a 89-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Spectacolul a fost prezentat pentru prima oară de prezentatorul TV Jimmy Kimmel.

„Moonlight” a câştigat trei trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film, iar „La La Land”, care a primit un record de 14 nominalizări şi era favoritul pentru câştigarea categoriilor importante la casele de pariuri, a primit totuşi cele mai multe trofee, şase la număr, printre care pentru Cea mai bună actriţă (Emma Stone). „La La Land” a fost incorect anunţat de către Warren Beaty câştigătorul la categoria Cel mai bun film, înainte de a se clarifica că „Moonlight” este învingătorul.

„Hacksaw Ridge” şi „Manchester by the Sea” au câştigat câte două trofee, iar printre câştigătorii cu un trofeu se află „Arrival”, „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, „Fences”, „The Jungle Book”, „O.J.: Made in America”, „Piper”, „The Salesman”, „Sing”, „Suicide Squad”, „The White Helmets” şi „Zootopia”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii