5 aprilie 2010

Seria de cărţi „Avatar”

Seria de cărţi „Avatar”Editura Gama lansează trei volume din seria „Avatar„, serie dedicată fanilor filmului cu acelaşi titlu, care te îndeamnă să explorezi cu imaginaţia lumea fantastica a Pandorei şi să afli mai multe despre populaţia Na’vi.

Avatar: Confruntarea cu Na’vi” redă povestea din film a fostului puşcaş marin, Jake Sully, care se alătură unei echipe de explorare a planetei Pandora, locuită de exotica civilizaţie Na’vi. Aflat în corpul său de avatar, Jake va trece prin numeroase încercări periculoase şi stranii pentru a fi acceptat în rândul clanului Omaticaya al populaţiei Na’vi.

Avatar: Albumul filmului” reprezintă o incursiune fantastică pe uimitoarea planetă Pandora, cu informaţii despre flora şi fauna planetei, despre obiceiurile de viaţă ale poporului Na’vi, echipamentele necesare şi tot ce trebuie să ştii pentru a putea supravieţui unei expediţii pe această planetă.

Cu ajutorul cărţii „Avatar: Carte cu abţibilduri reutilizabile” vei putea recrea scenele favorite din film, iar imaginile fantastice îţi vor dezvălui frumuseţea planetei Pandora.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 2 februarie 2010

Magia din spatele filmului Avatar

Oamenii de pretutindeni au fost captivaţi de uimitoarele efecte speciale folosite în filmul regizat de James Cameron. Criticii au exclamat la unison că nu mai există niciun alt film ca „Avatar”. Suma încasată din vânzările de bilete la nivel mondial a depăşit deja cifra de 2 miliarde de dolari. Dar oare cum se realizează o astfel de super-producţie?


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2010

„Avatar”, marele câştigător al celei de a 67-a ediţii a Globurilor de Aur

Cel mai scump film din istoria Hollywood-ului i-a adus lui James Cameron, la festivitatea ce a avut loc pe 17 ianuarie 2010, două dintre cele mai importante premii. Pe lângă câştigarea Globului de Aur pentru cel mai bun film dramă, cineastul american a fost desemnat şi cel mai bun regizor de către cei 83 de jurnalişti din Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii