Muzică

 16 decembrie 2022

Descântec

Dora Gaitanovici lansează primul album din carieră, „Descântec”, alături de Universal Music România & MediaPro Music. Materialul discografic prezintă o colecție de nouă piese inspirate din poveștile mitice și din folclor, printre care se numără piese despre personaje din povești și legende românești. Lansarea albumului a avut loc pe 11 decembrie 2022, la Club Expirat, unde Dora Gaitanovici a avut invitați pe scenă alături de ea pe Irina Rimes și Adrian Despot & Cezar Popescu, care au cântat în deschidere, dar și un public extraordinar care a fredonat alături de ea piesele deja lansate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 decembrie 2022

Dialoguri fără mască – Grigore Leșe

Teatrul Nottara a lansat în această toamnă proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii decembrie este muzicianul Grigore Leșe, un artist unic în peisajul cultural românesc, un artist unic în lume, o voce inconfundabilă, scriitor și profesor, un om cu o extraordinară poveste de viață, un om care știe să descopere oameni și să readucă la lumină tradiții uitate. Vom vorbi despre Crăciun și despre tradiții pierdute, despre copilărie și despre iernile de altădată și veți asculta colinde adevărate, cântate de o voce cum alta nu există.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 noiembrie 2022

„O scrisoare pierdută” – un deceniu la Opera Națională București

Opera „O scrisoare pierdută” de Dan Dediu şi Ştefan Neagrău a avut premiera absolută la Opera Naţională Bucureşti în anul 2012 şi este o transpunere în genul teatrului liric a celebrei piese omonime de I.L. Caragiale. Compusă cu mijloace moderne, cu un libret adaptat care nu afectează acţiunea şi limbajul specific dramaturgului, opera redă intenţiile din comedia lui Caragiale.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 septembrie 2022

Macy Gray revine la București, pe 27 octombrie, la Fratelli Studios

Întotdeauna plină de surprize, interpreta și actrița Macy Gray revine în formă maximă cu un nou album inspirat de 11 melodii de la Moonslice Records – The Reset – și într-o nouă prezentare, în fruntea propriei sale trupe, The California Jet Club. Produs de Tommy Parker, The Reset dezvăluie 360 de grade din Macy Gray în cea mai bună formă a sa, introspectivă din punct de vedere liric și exuberantă din punct de vedere vocal. Melodiile trec de la intimitatea vulnerabilă caracteristică lui Macy pe single-ul principal, „Thinking of You”, la balada orchestrală epică „You Got Away” și circul festiv și sexy din „Bottom to the Top”, până la răsunătorul cântec de revenire „Every Night”, cu invitatul special, rapperul Maino.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 septembrie 2022

”A Night With Nick” – Concert cu Nick Casciaro, câștigătorul X-Factor 2021 România

Nick Casciaro, multivalentul artist originar din Italia revine în România: vineri, 23 septembrie 2022, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti – sala Ion Baciu, începînd cu ora 19:30, Nick va concerta acompaniat de maestrul Danilo Riccardi, pianist și dirijor al orchestrei Festivalului Sanremo din Italia.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 septembrie 2022

Opera in Your Pocket @ODEON

Proiectele artistice muzicale revin cu aplomb la începutul toamnei odată cu ”Opera in Your Pocket”, o inițiativă de excelență a Goethe-Institut în domeniul teatrului muzical contemporan din România. Trei echipe de tineri creatori au ocazia să pună în scenă producții de teatru muzical într-o manieră nouă și captivantă. Trei povești noi vor fi prezentate publicului într-un spectacol creat de artiști români între care există o strânsă colaborare de la începutul anului 2021.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Muzică.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii