29 martie 2018

Dacă e marţi, scriitorii îţi citesc – Dinţii ascuţiţi ai binelui

Publicul cititor este invitat la Librăria Humanitas de la Cişmigiu marţi, 3 aprilie 2018, de la ora 19:00, la o nouă seară de lectură publică „Dacă e marţi, scriitorii îţi citesc”. Bogdan Răileanu citește un fragment din romanul „Dinţii ascuţiţi ai binelui”, aflat în pregătire la Editura Humanitas, în colecția „Scriitori români contemporani”, coordonată de Andreea Răsuceanu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Platouri/Suporturi (I)

Romfilatelia continuă seria de mărci poştale „Colecţii româneşti” prin tematica „Platouri/Suporturi (I)”, fiind alcătuită din șase timbre și o coliță nedantelată, pe care sunt reprezentate trivete, denumire generică pentru a desemna suporturile cu mai mult de trei picioare, precum și pe cele cu picior și cu o bază, din secolele XIX-XX. Exponatele aparțin unei renumite colecții din București, cea mai mare din lume, certificată de Guiness World Records, în anul 2016. Noua emisiune este disponibilă începând de joi, 29 martie 2018, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Over My Head

Cântecul formaţiei Echosmith

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Christopher Ategeka: În ce mod adopția mi-a influențat viața

Talentul este universal, însă oportunitățile nu, afirmă Christopher Ategeka, TED Fellow. În acest discurs încântător și plin de speranță, Ategeka ne povestește despre viața sa ca orfelin de la o vârstă foarte fragedă – și cum anume faptul de a fi adoptat i-a dat șansa de a experimenta o nouă cultură, de a obține o educație aleasă și de a se ridica la potențialul său maxim. „Poate că noi nu putem rezolva bigotismul și rasismul din această lume”, afirmă Ategeka, „însă, cu siguranță, putem să creștem copii pentru a crea o lume pozitivă, și plină de empatie ,dragoste și compasiune.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 29 martie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2018
L Ma Mi J V S D
« feb.   apr. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii