14 noiembrie 2022

„Bookhub” la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) lansează o nouă serie de întâlniri lunare sub genericul Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan. Primul eveniment va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2022, de la ora 11:00, în Sala franceză din Galeria de Artă Europeană şi va fi dedicat autorului Michel Houellebecq.  Anihilare, cel mai recent roman al său, proaspăt apărut în traducere românească şi spumoasa sa publicistică vor fi subiectele centrale de discuţie.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 februarie 2020

O lungă petală de mare

O lungă petală de mare cel mai recent roman semnat de îndrăgita scriitoare Isabel Allende, „O lungă petală de mare”, o poveste de iubire care străbate mări și continente pe fundalul istoriei zbuciumate a secolului XX, este disponibil din luna februarie și în librăriile din România. Romanul este lansat marți, 11 februarie 2020, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Vorbesc Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă, Marina Constantinescu, filolog, critic de teatru și film și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. În partea a doua a evenimentului actrița Cristina Casian citește un fragment din roman. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 decembrie 2019

Doamna Pylinska şi secretul lui Chopin

Editura Humanitas Fiction invită cititorii miercuri, 18 decembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Doamna Pylinska şi secretul lui Chopin” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Gaudeamus 2019, recent apărut în seria de autor dedicată scriitorului francez, în traducerea lui Doru Mareș. Prezintă cartea Maria Balabaș, jurnalistă realizatoarea emisiunii Dimineața crossover de la Radio România Cultural, Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. Lansarea cărții este urmată de o dezbatere despre literatură și muzică, plecând de la tematica romanului. Moderatorul întâlnirii este Marius Constantinescu, jurnalist, realizatorul emisiunii Vizual difuzată de postul public de televiziune (TVR).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 8 noiembrie 2019

Tot binele şi tot răul

Editura Humanitas Fiction invită publicul marți, 12 noiembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu îndrăgita scriitoarea catalană Care Santos, prilejuită de lansarea romanului „Tot binele şi tot răul”, recent apărut în colecția Raftul Denisei. La lansare participă, alături de Care Santos, Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă culturală, Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro și Jana Balacciu Matei, traducătoarea cărții. Întâlnirea este moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 octombrie 2019

Tonomatul

Miercuri, 23 octombrie 2019, la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu are loc lansarea volumului de povestiri fantastice cu care debutează Andrei Panțu, „Tonomatul„, care încapsulează mister, bizar și tensiune psihologică în 29 de proze scurte pline de suspans și imaginație. La eveniment participă, alături de autor, Marius Chivu, Nona Rapotan și Michael Haulică.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 17 septembrie 2019

Alo? Albert Einstein la telefon

Editura Humanitas Fiction așteaptă cititorii miercuri, 18 septembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la primul eveniment al toamnei literare 2019, lansarea romanului „Alo? Albert Einstein la telefon” de R.J. Gadney, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Despre carte vorbesc Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro, Cristina Stănciulescu, jurnalistă, editor coordonator People Person și Sandra Ecobescu, președintele Fundației Calea Victoriei. Moderatorul evenimentului este Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii