21 noiembrie 2022

Dialoguri fără mască – Alexandru Repan în dialog cu Monica Andronescu

Teatrul Nottara a lansat proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii noiembrie este Alexandru Repan, un actor cu un destin unic în teatrul românesc, un actor care a marcat ultimii 70 de ani în Teatrul Nottara, un actor cu o poveste de viață extraordinară.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 octombrie 2022

„Dialoguri fără mască” la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara lansează în luna octombrie 2022 proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii octombrie este Adrian Titieni, actor de mare succes pe scenă și în film, profesor de Arta Actorului, vedetă de televiziune. Cu zeci de roluri în palmares, Adrian Titieni este iubit de critică și de publicul larg în aceeași măsură, un artist cu șarm pe care aștepți cu nerăbdare să-l revezi într-o altă producție și care, prin simpla prezență, impune eleganță și valoare. Tema întâlnirii va fi: „Teatrul și filmul, dincolo de notorietate, mode și modele”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 decembrie 2021

Sonată de toamnă

Teatrul Nottara anunță premiera spectacolului „Sonată de toamnă” de Ingmar Bergman, în traducerea semnată de Monica Andronescu, o montare în premieră pe țară, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Din distribuție fac parte Victoria Cociaș, Laura Vasiliu, Sorina Ștefănescu și Dan Bordeianu. Decorul este semnat de Ștefan Caragiu, costumele, de Alexandra Mâzgăreanu, iar muzica originală, de Alexandru Suciu. Reprezentația este programată sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 18:00, la Sala George Constantin.

Victoria Cociaș și Laura Vasiliu în „Sonata de toamnă”, foto: Maria Ștefănescu

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 septembrie 2021

Întâlniri teatrale / NottDependent

Teatrul Nottara a anunțat selecția spectacolelor pentru secțiunea „Întâlniri teatrale / NottDependent”. Secțiunea face parte din cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care are loc în perioada 11-24 octombrie 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 noiembrie 2015

Sculptând în timp

Joi, 12 noiembrie 2015, de la ora 18:00, la Sala Eforie de la Cinemateca Română are loc lansarea volumului „Sculptând în timp“ de Andrei Tarkovski, publicat în premieră în România în Colecția Yorick a Editurii Nemira. Evenimentul este urmat de proiecția unuia dintre cele mai importante filme ale celebrului regizor rus.

intalnire

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 mai 2015

Gala premiilor UNITER 2015

Pe 25 mai 2015, în gala desfăşurată la Teatrul Național din București, s-au decernat Premiile UNITER. Ca de obicei, festivitatea a fost condusă de Ion Caramitru, președintele Uniunii Teatrale din România.

Pentru a XXIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru: Monica Andronescu, Mircea Morariu şi Maria Zărnescu. Juriul final, care a decis câştigătorii, a fost format din scenografa Ştefania Cenean, criticul literar Dan C. Mihăilescu, actriţa Valeria Seciu, criticul de teatru Oana Stoica şi regizorul Alexa Visarion.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii