31 august 2017

Lawrence Lessig: Legea sufocă creativitatea

Larry Lessig, cel mai celebru avocat al Net-ului, menţionează pe John Philip Sousa, drepturile supreme de autor şi cartelul ASCAP în cadrul argumentului său pentru a renaşte cultura creativă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 decembrie 2014

Lawrence Lessig: Re-examinând remix-ul

La TEDxNYED, fostul „tânăr republican” Larry Lessig vorbeşte despre ce pot învăţa democraţii cu privire la drepturile de autor de la partidul oponent, considerat mai conservator. O privire surprinzătoare asupra culturii remix-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 mai 2014

Lawrence Lessig: Marşul de neoprit spre reforma politică

Cu șapte ani în urmă, activistul pe Internet Aaron Swartz l-a convins pe Lawrence Lessig să intre în lupta pentru reformă politică. La un an după moartea tragică a lui Swartz, Lessig duce mai departe campania de eliberare a politicului din SUA, de mâna sufocantă a corupției. În acest discurs înfocat și foarte personal, cere ca toți cetățenii să se angajeze în luptă, oferind sfatul de suflet de a nu renunța niciodată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 iunie 2013

Lawrence Lessig: Noi, Poporul și Republica pe care trebuie să o recâștigăm

Politica în America e, în esență, coruptă datorită dependenței candidaților la Congres de finanțările unui procent microscopic de cetățeni. Iată argumentul central al acestui discurs fulminant al specialistului în drept, Lawrence Lessig. Cu imagini la foc automat, el ne arată cum slăbește procesul finanțării Republica în mod fundamental și dă voce unui strigăt general de indignare ce va rezona cu mulți americani și nu numai.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii