19 iunie 2012

Blestemaţi

BlestemaţiRecent, la Editura Polirom a apărut romanul „Blestemaţi” de Chuck Palahniuk, traducere din limba engleză de Vlad Pojoga.

Blestemaţi” poartă în sine imaginea unui Woodstock etern, cu celebrităţi de prima pagină bătându-i drumurile (v-aţi putea întâlni la un bulgăre de popcorn caramelizat cu Frank Sinatra, John Lennon, Jackie Onassis sau chiar cu Norman Mailer), îngreunat totuşi de birocraţia înfioră­toare a demonilor şi de proiecţiile nesfârşit de plicticoase ale clasicului film „Pacientul englez”. „Esti acolo, Satan? Sunt eu, Madison,” striga fetiţă de treisprezece ani, cu mintea şi limba ascuţite ca briciul, care face raportul iadului de la faţa locului. Expediată pe lumea cealaltă de o supradoză de marijuana, Madison e nevoită să-şi petreacă veşnicia în compania unei găşti mai pestriţe decât pilulele ce asigură fericirea mamei sale multimiliardare. Împreună cu o majoretă cu pantofi contrafăcuţi, cu un fotbalist, un tocilar şi un punkist, Madison traversează Deşertul de Mătreaţă şi Valea Scutecelor Folosite pentru ca, până la urmă, să-l înfrunte pe Satan în propria fortăreaţă drăcească.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 august 2011

Playing for Change Day 2011

Orice persoană care compune sau ascultă muzică, cunoaşte puterea incredibilă pe care aceasta o are, de a ne pune în legătură şi de a inspira. Sunteţi invitaţi să participaţi la prima ediţie anuală „Playing for Change Day” („Ziua în care se cântă pentru schimbare”) de pe 17 septembrie 2011 – o zi în care toţi muzicienii intră în acţiune şi vor evolua pe scene, în cafenele, în pieţele oraşelor şi la colţuri de stradă pentru a strânge bani cu scopul de a sprijini muzica în viaţa tinerilor.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 ianuarie 2011

Playing for Change: Imagine

Nici chiar John Lennon nu şi-ar fi putut transmite mesajul mai bine decât membrii proiectului Playing for Change

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii