24 iunie 2019

Eric Liu: Cum să restabilim încrederea în democrație

Evanghelistul civic Eric Liu împărtășește o metodă puternică de a reaprinde spiritului civic și încrederea că democrația încă funcționează. Alătură-i-te pentru o călătorie în „Sâmbăta Civică” și învață mai multe despre modul în care implicându-te civic săptămânal te poate ajuta să construiești comunități bazate pe valori comune și o cale spre apartenență.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 decembrie 2016

Eric Liu: E de neconceput să nu votăm

Multora le place să discute despre cât de important este să votăm, fiind obligația și responsabilitatea noastră civică, odată ce devenim adulți. Eric Liu e de acord cu asta, dar mai crede și că e timpul să readucem bucuria la urne. Fostul autor de discursuri politice împărtășește detalii despre cum el și echipa sa stimulează cultura votului la alegerile din SUA din 2016 și încheie cu o analiză pătrunzătoare a motivelor pentru care oricine îndeplinește condițiile ar trebui să se prezinte la vot în ziua alegerilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 noiembrie 2014

Eric Liu: De ce au nevoie oamenii obişnuiți să înţeleagă puterea?

Mult prea mulți americani sunt neștiutori în ale puterii: ce este, cum funcționează și de ce o dețin unii. Ca urmare, aceia puțini care înțeleg puterea exercită o influență disproporționată asupra celorlalți. „Trebuie să facem cultura civică să fie din nou atrăgătoare”, spune Eric Liu, profesor de cultură civică. „La fel de atrăgătoare cum a fost în timpul Revoluției Americane sau al mișcării pentru drepturi civile”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii