25 noiembrie 2021

The Weeknd – primul loc în topul Billboard Hot 100 Song of All Time

Hitul „Blinding Lights” de la The Weeknd este noua piesă de pe primul loc în Billboard Hot 100 Song of All Time. Melodia a fost lansată în noiembrie 2019, devenind între timp cea mai importantă piesă dintre cele aproape 30.000 care au intrat în top-ul cu o istorie de 63 de ani.

„Blinding Lights” a reușit să staționeze pe primul loc în top pentru 4 săptămâni, în top 5 pentru 43 de săptămâni, în top 10 pentru 57 de săptămâni, în top 40 pentru 86 de săptămâni, iar în întregul top pentru 90 de săptămâni, fiind un record absolut.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 septembrie 2021

Drake ocupă primul loc în întreaga lume cu albumul „Certified Lover Boy”

Noul album al lui Drake, „Certified Lover Boy”, este cel mai ascultat album al anului 2021, în prima săptămână, acumuland peste 1 miliard de stream-uri la nivel mondial. Astfel, artistul canadian ajunge la al zecelea material discografic care debutează pe primul loc în lume. Totodată, noul proiect muzical ocupă prima poziție în Billboard Hot 200 Chart, în R&B/Hip-Hop Albums Chart și în Rap Albums Chart din Statele Unite ale Americii.

Nouă dintre cele 21 de piese au debutat în top 10 Billboard Hot 100 și toate cele 21 de melodii în Top 40, fiind primul artist ce reușește această performanță. Drake a reușit să își depășească propriul record pe platforma Apple Music pentru cel mai ascultat album în prima zi, dar și pentru cel mai ascultat artist într-o singură zi.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 septembrie 2021

Certified Lover Boy

Drake a lansat mult așteptatul album, „Certified Lover Boy”, după aproape un an și jumătate de la anunțarea albumului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 august 2020

Premiile MTV Video Music Awards 2020 în vremea pandemiei

Keke Palmer a găzduit cea de-a 37-a ceremonie anuală a Premiilor MTV Video Music 2020, care a fost prezentată în principal din New York, dar fără o ceremonie în persoană din cauza pandemiei COVID-19.

Lady Gaga și Ariana Grande au fost cele mai nominalizate artiste, cu câte nouă premii, iar Lady Gaga a primit premiul inaugural MTV Tricon pentru realizări în cel puțin trei domenii de divertisment.

Au fost introduse categorii inedite de premii, și anume Best Quarantine Performance (Cea mai bună interpretare în carantină) și Best Music Video from Home (Cel mai bun videoclip realizat acasă). De asemenea, au fost anunțate trei categorii suplimentare: Song of Summer (Cântecul verii), Best Group (Cel mai bun grup) și Everyday Heroes: Frontline Medical Workers (Eroi în fiecare zi: Personal medical care lucrează în linia întâi), categoria din urmă fiind creată „pentru a sărbători reușitele celor care au răspuns primii la pandemia de COVID-19”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 august 2020

Laugh Now Cry Later

Drake a lansat track-ul „Laugh Now Cry Later”, feat. Lil Durk.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 ianuarie 2020

Billie Eilish a luat cu asalt Gala Premiilor Grammy 2020

Gala Premiilor Grammy este, fără îndoială, evenimentul muzical cel mai așteptat al anului, prilejul ideal de a omagia și răsplăti eforturile celor mai prezenți și dedicați artiști ai momentului.

Ediția 2020 a premiilor Grammy a reprezentat o lungă și savuroasă serie de surprize, cea mai mare dintre ele fiind sinonimă cu performanța extraordinară a superstarului Billie Eilish, care a întrecut din nou recorduri și a câștigat 5 premii la categoriile Record Of The Year („bad guy”), Album Of The Year („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”), Song Of The Year („bad guy”), Best New Artist, Best Pop Vocal Album („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”). Finneas, fratele artistei, a fost nominalizat și a câștigat premii la categoriile Producer Of The Year, Non-Classical și Best Engineered Album, Non-Classical.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii