3 februarie 2021

Christiana Figueres: Ce înseamnă să fii un optimist încăpățânat în contextul provocărilor climatice

„Acest deceniu este un moment de alegere cum nu am mai trăit vreodată”, spune Christiana Figueres, arhitectul istoricului Acord de la Paris din 2015. Fiica mult iubitului Președinte José Figueres Ferrer din Costa Rica, împărtășește cum dorința tatălui ei de a nu pierde țara pe care o iubea a învățat-o modul în care optimismul încăpățânat poate cataliza acțiunea și schimbarea. Cu o determinare de neclintit de a lupta pentru generațiile care vor veni după noi, Figueres descrie ce este optimismul încăpățânat (și ce nu este el) și îndeamnă pe toată lumea să vizualizeze și să lucreze pentru viitorul pe care îl doresc pentru umanitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 aprilie 2020

Christiana Figueres & Chris Anderson: Cum putem combate schimbările climatice

Fii martorul lansării proiectului Countdown, o campanie globală pentru reducerea emisiilor cu efect de seră. TED împreună cu oameni de știință, politicieni, organizații, activiști și alții creează o inițiativă la care poate participa oricine din lume. Vizitați http://countdown.ted.com pentru a afla cum să vă implicați și ajuta la combaterea schimbărilor climatice. [Notă: acest discurs are două caracteristici diferite. Unu: e mult mai lung decât normal, având peste o oră. Doi: au contribuit peste zece persoane, printre care Secretarul General al ONU Antonio Guterres, Al Gore, Katharine Hayhoe, Jimmy Kimmel și Yuval Noah Harari. Facem asta deoarece acest subiect e unul foarte important.]

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 martie 2018

Christiana Figueres: Povestea din spatele Acordului Climatic de la Paris

Ce ai face dacă datoria ta ar fi să salvezi planeta? Când Christiana Figueres a fost aleasă să conducă negocierile din cadrul conferinței ONU de la Paris privind schimbările climatice (COP21) în decembrie 2015, a reacționat așa cum ar fi făcut-o poate mulți dintre noi: a crezut că e imposibil să convingă liderii a 195 de țări să ajungă la un acord asupra încetinirii schimbărilor climatice. Află cum și-a transformat scepticismul în optimism și a ajutat comunitatea internațională să ajungă la cel mai important acord climatic din istorie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii