8 aprilie 2020

Christiana Figueres & Chris Anderson: Cum putem combate schimbările climatice

Fii martorul lansării proiectului Countdown, o campanie globală pentru reducerea emisiilor cu efect de seră. TED împreună cu oameni de știință, politicieni, organizații, activiști și alții creează o inițiativă la care poate participa oricine din lume. Vizitați http://countdown.ted.com pentru a afla cum să vă implicați și ajuta la combaterea schimbărilor climatice. [Notă: acest discurs are două caracteristici diferite. Unu: e mult mai lung decât normal, având peste o oră. Doi: au contribuit peste zece persoane, printre care Secretarul General al ONU Antonio Guterres, Al Gore, Katharine Hayhoe, Jimmy Kimmel și Yuval Noah Harari. Facem asta deoarece acest subiect e unul foarte important.]

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 august 2018

Gwynne Shotwell & Chris Anderson: Planul SpaceX de a transporta oameni oriunde pe glob în 30 de minute

Ce se întâmplă la SpaceX? Inginerul Gwynne Shotwell a fost angajatul numărul șapte la compania aerospațială de pionierat a lui Elon Musk și acum este președintele acesteia. În conversație cu curatorul TED Chris Anderson, ea discută despre cursa SpaceX de a pune oameni pe orbită și următorul mare proiect al organizației, BFR (întrebați-o pe ea de la ce e acronimul). Noua rachetă gigant este creată pentru a duce umanitatea pe Marte – dar mai are o altă utilizare potențială: călătoria prin spațiu pentru muritorii de rând.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 iulie 2018

Chris Anderson: Întrebări la care nimeni nu ştie răspunsul (varianta completă)

În prima prezentare dintr-o nouă serie TED-Ed, făcută să catalizeze curiozitatea, custodele TED Chris Anderson, ne împărtăşeşte obsesia sa din copilărie privind întrebări capricioase la care se pare că nu există răspuns. (Deschizând seria „Întrebări la care nimeni nu ştie răspunsul”) „Întrebări la care nimeni nu ştie răspunsul” – animaţie realizată de Andrew Park (http://www.cognitivemedia.co.uk)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 iunie 2016

Chris Anderson: TED – secretul unui discurs grozav

Nu există o formulă anume pentru un discurs grozav, dar există un ingredient secret pe care cele mai bune îl au în comun. Curatorul TED Chris Anderson ne împărtășește acest secret, împreună cu patru moduri de a-l face să funcţioneze pentru voi. Aveţi tot ce e necesar pentru a prezenta o idee ce merită să fie transmisă mai departe?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 aprilie 2015

Chris Anderson: Cum promovează filmele postate pe internet inovaţia globală

Chris Anderson de la TED spune că cresterea numărului filmelor postate pe internet duce la apariţia unui fenomen la scară mondială numit Inovaţie de Grup Accelerată — un ciclu de învăţare care se auto-alimentează şi care ar putea să fie la fel de important precum inventarea tiparului. Dar ca să acceseze această resursă, organizaţiile vor trebui să accepte o deschidere radicală. Şi pentru TED, aceasta înseamnă zorii unui întreg nou capitol…

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 1 decembrie 2010

Gordon Brown: Etica globală vs interesul naţional

Pot interesele naţiunii să fie reconciliate cu binele comun al omenirii? Poate un politican patriot, ales la nivel naţional să fie la fel de atent şi serviabil cu populaţiile altor ţări? În urma TEDTalk-ului său care ridică problema creării unei etici globale, Prim-ministrul britanic Gordon Brown participă la un interviu cu Curatorul TED, Chris Anderson.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii