21 septembrie 2020

„Schitt’s Creek” a luat tot ce putea lua la Emmy 2020

Cea de-a 72-a ediție a Premiilor Emmy nu a mai avut loc la Teatrul Microsoft din Los Angeles, din cauza pandemiei de COVID-19, fiind în schimb găzduită de Staples Center. Câștigătorii au ținut discursurile de acasă. Ceremonia a fost găzduită de Jimmy Kimmel.

Nominalizările au fost anunțate în luna iulie 2020, „Watchmen” conducând nominalizările cu unsprezece categorii, urmat de „Succession” cu zece și „Ozark” cu nouă categorii.

Serialul canadian „Schitt’s Creek” a devenit primul serial de comedie care a câștigat cele patru categorii principale (pentru actor în rol principal și secundar și actriță în rol principal și secundar) într-un singur an, precum și primul serial de comedie sau dramă care a câștigat toate cele șapte premii majore într-un singur an, devenind cea mai premiată comedie într-un singur an. Pentru rolul său principal din „Schitt’s Creek”, Dan Levy a devenit, de asemenea, prima persoană care a câștigat un premiu la trei categorii importante (Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie, Cel mai bun regizor de serial de comedie, Cel mai bun scenarist de serial de comedie) într-un singur an.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 septembrie 2012

Campania

Warner Brothers Pictures prezintă „Campania” („The Campaign”), un film care aduce circul politic pe noi culmi ale ridicolului. Cu Will Ferrel şi Zach Galifianakis în rolurile principale, comedia poate fi urmărită în cinematografele din România începând cu 14 septembrie 2012.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 ianuarie 2011

Brian Cox: De ce avem nevoie de exploratori

În timpuri economice dificile, programele noastre ştiinţifice de explorare – de la sondele spaţiale până la LHC (Large Hadron Collider) – sunt primele cărora li se taie bugetul. Brian Cox arată cum ştiinţa făcută sub impulsul curiozităţii aduce profit, fiind o sursă pentru inovaţie şi aducând o profundă apreciere faţă de propria noastră existenţă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2010

Brian Cox: Acceleratorul de particule al CERN

Foarte cunoscutul fizician Brian Cox vorbește despre activitatea sa în cadrul experimentului LHC al Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară (CERN). Discutând despre cel mai mare experiment al științei contemporane într-un mod captivant si accesibil, Cox ne oferă un tur al acestui proiect masiv.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2010

Brian Cox: Ce s-a intamplat gresit cu LHC

In aceasta expunere scurta la TED U 2009, Brian Cox prezinta noutatile legate the acceleratorul de particule (Large Hadron Collider – LHC) de la CERN. El vorbeste despre reparatiile curente si care este viitorul celui mai mare experiment stiintific incercat vreodata.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii