8 septembrie 2021

Alex Rosenthal: Minunata și uimitoarea lume a vânătorilor de comori

Bun venit în ciudată, extrem de dificilă și incredibil de uimitoare lume a vânătorilor de comori. Alex Rosenthal dezvăluie una dintre cele mai complexe competiții de puzzle-uri: MIT Mystery Hunt și mărturisește cum puzzle-urile se pot găsi în locurile cele mai neașteptate. (Indiciu: încercați să găsiți puzzle-ul ascuns în acestă prezentare.)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 octombrie 2020

Alex Rosenthal & Pall Thordarson: Care e mai bun: săpunul sau dezinfectantul de mâini?

Mâinile tale, de aproape, sunt oricum, dar nu netede. Cu vârfuri și văi, falduri și rifturi, există o mulțime de ascunzișuri pentru ca un virus să se strecoare. Dacă vă atingeți fața, virusul vă poate infecta. Există însă două moduri extraordinar de simple prin care puteți împiedica acest lucru să se întâmple: săpun și apă, și dezinfectantul de mâini. Deci, care este mai bun? Alex Rosenthal și Pall Thordarson cercetează acest lucru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 iunie 2020

Alex Rosenthal: Când se sfârșește o pandemie?

Gândiți-vă la următorul scenariu: un virus respirator foarte contagios, uneori mortal, infectează oamenii pentru prima dată. Se răspândește rapid în toată lumea și OMS declară pandemie. Numărul deceselor începe să crească și toată lumea începe să își pună aceeași întrebare: când se va sfârși pandemia? Alex Rosenthal explică principalele trei strategii pe care guvernele le pot folosi pentru a sfârși o pandemie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii