8 iunie 2022

A.J. Jacobs: Ciclul de viață al unei cești de cafea

De câți oameni e nevoie pentru a prepara o ceașcă de cafea? Pentru mulți dintre noi, e nevoie doar de un drum scurt și un turnat rapid în ceașcă. Dar acest produs simplu este rezultatul unui proces global uriaș, ale cărui cost și complexitate sunt mai mari decât îți poți imagina. AJ Jacobs urmărește călătoria acestui elixir cu cofeină de la sămânță până la ceașcă. [Regizat de Biljana Labovic, povestit de Addison Anderson].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 iunie 2021

A.J. Jacobs: Evoluția capacului paharului de cafea

Autorul A. J. Jacobs ne explică cum a fost proiectat capacul paharului de cafea pentru a ne oferi o experiență completă în timp ce savurăm cafeaua.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 mai 2020

A.J. Jacobs: Călătoria pe care am făcut-o ca să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la cafeaua mea de dimineață

Scriitorul AJ Jacobs a pornit într-o expediție, având în minte o idee de o simplitate înșelătoare: să le mulțumească personal tuturor celor care au contribuit la cafeaua lui de dimineață. La mai mult de o mie de mulțumiri mai târziu, Jacobs reflectează asupra călătoriei în lungul și în latul Pământului pe care a trebuit să o facă, și ne împărtășește concluziile la care a ajuns, și care i-au schimbat viața. „Mi-am dat seama că ceașca mea de cafea nu ar fi existat fără implicarea a sute de oameni la care nu m-am gândit niciodată”, spune el.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 august 2014

A.J. Jacobs: Cea mai mare reuniune de familie din lume… suntem cu toţii invitați!

Poate că încă nu ai aflat, dar A.J. Jacobs poate să fie un verișor de-al tău (mult mai îndepărtat, dintr-o altă ramură familială). Cu ajutorul paginilor de internet pentru cercetarea istoricului de familie el a urmărit un fir genealogic care a dezvăluit un rezultat surprinzător: toți suntem înrudiți mai mult sau mai puțin. Obiectivul său este să organizeze cea mai mare reuniune de familie din lume. Ne întâlnim acolo?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 august 2010

A.J. Jacobs: Anul în care a trăit biblic

Vorbind la conferința EG, autor, filosof, comedian și jurnalist A.J.Jacobs vorbește despre anul pe care l-a petrecut trăind după biblie – urmând regulile din biblie cât mai aproape de modul literar.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii