19 octombrie 2022

„Dialoguri fără mască” la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara lansează în luna octombrie 2022 proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii octombrie este Adrian Titieni, actor de mare succes pe scenă și în film, profesor de Arta Actorului, vedetă de televiziune. Cu zeci de roluri în palmares, Adrian Titieni este iubit de critică și de publicul larg în aceeași măsură, un artist cu șarm pe care aștepți cu nerăbdare să-l revezi într-o altă producție și care, prin simpla prezență, impune eleganță și valoare. Tema întâlnirii va fi: „Teatrul și filmul, dincolo de notorietate, mode și modele”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 aprilie 2022

IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți

Începutul de mai este rezervat filmului independent. Cea de-a XVI-a ediție IPIFF- Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți aduce în fața pasionaților de film cele mai bune filme independente din ultimii doi ani, din 7 țări. Astfel, din 5 până în 8 mai 2022, la Cinema Muzeul Țăranului, filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație) abia așteaptă să fie vizionate și apreciate. Premierea celor mai bune producții din fiecare categorie, are loc duminică, 8 mai 2022, de la ora 18:00, la Teatrul Odeon.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 ianuarie 2021

Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Teatrul Odeon are bucuria de a anunța prima premieră a anului 2021, „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu și decorul semnat de Andrada Chiriac. Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Adrian Titieni, Ioana Mărcoiu și Silvian Vâlcu. Prima reprezentație este programată duminică, 31 ianuarie 2021, de la ora 19:00, la Sala Majestic.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 decembrie 2019

Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film „Ecranul și Divanul”

Joi, 12 decembrie 2019, începe ediția 8 & ½ a Festivalului Internațional de Psihanaliză și Film “Ecranul și Divanul”. Ediția se desfășoară până duminică, 15 decembrie 2019 și include producții noi, pentru toate vârstele. Ediția de anul acesta stă sub semnul Zeului Cronos, iar invitatul special la proiecții este Andrea Sabbadini, directorul European Psycholoanalytic Film Festival (Londra, Marea Britanie), festivalul de la care s-a inspirat Irina-Margareta Nistor pentru a aduce publicului român mixul dintre film și psihanaliză.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 august 2019

rEvolutions – Central European Film Festival Timișoara

În perioada 28 august-1 septembrie 2019, Central European Film Festival Timișoara (CEFFTM) revine cu filme, cineconcert și dezbateri pe tema „rEvolutions”, în mai multe spații din Timișoara: Piața Unirii, Aula Magna a Universității de Vest Timișoara, Grădina de Vară Capitol (Sala Capitol, în caz de vreme nefavorabilă), Casa Artelor, Anturaj, librăria Cărturești Mercy, Piața Sfântul Gheorghe. Deschiderea Central European Film Festival se întâmplă în Piața Unirii, la ora 21:00, pe 28 august 2019.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 aprilie 2019

Festivalului de film „goEast” de la Wiesbaden

Între 10 și 16 aprilie 2019 are loc a 19-a ediție a Festivalului de Film Central-Est European „goEast” de la Wiesbaden, Germania, care prezintă peste 100 de filme din țări diferite în cele 10 secțiuni ale sale.

Competiția oficială a festivalului de anul acesta include pelicula românească „Moon Hotel Kabul”, regizată de Anca Damian, un film de ficțiune despre carismaticul și cinicul jurnalist Ivan Semciuc, jucat de Florin Piersic Jr., pus în situaţia de a-şi reconsidera viaţa după moartea suspectă a unei traducătoare din România pe care o întâlneşte în Afganistan. Un film despre o întâlnire aparent neînsemnată, care ridică întrebări importante despre adevăr și iubire, și prețul pe care suntem dispuși să îl plătim pentru acestea. Din distribuție mai fac parte Ofelia Popii, Adrian Titieni, Rodica Negrea, Iulian Postelnicu și Alexandru Nagy.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii