3 februarie 2022

Adam Grant: Cum să ieși din lâncezeală și să-ți găsești randamentul

Te-ai surprins stând până târziu, uitându-te în exces și fără pic de plăcere la emisiuni TV, urmărind compulsiv știri negative sau pur și simplu petrecându-ți ziua fără inspirație sau vreun rost? Conform psihologului organizațional Adam Grant, probabil ești într-o stare de lâncezeală – o indispoziție psihică des întâlnită după multe luni de pandemie. El clasifică principalii indicatori ai lâncezelii și oferă trei moduri pentru a scăpa de senzația de „eh” și a-ți găsi randamentul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 iunie 2017

Adam Grant: Eşti un donator sau un profitor?

La orice loc de muncă, întâlnim trei categorii fundamentale de oameni: donatorii, profitorii și negustorii. Psihologul organizațional Adam Grant detaliază aceste personalități și propune strategii simple pentru a promova o cultură a generozității și pentru a preveni angajații care-și urmăresc propriile interese să intre în posesia a mai mult decât li se cuvine.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 octombrie 2016

Adam Grant: Obiceiurile surprinzătoare ale oamenilor care gândesc original

Cum ajung oamenii creativi să aibă idei grozave? Psihologul organizațional, Adam Grant a studiat „originalii”: gânditorii care au idei noi și nu le e frică să le pună în practică. În acest discurs, afli trei obiceiuri neașteptate ale oamenilor care gândesc original — inclusiv acceptarea eșecului. „Cei mai cunoscuţi oameni originali sunt cei care eşuează cel mai mai mult, pentru că ei încearcă cel mai mult”, spune Grant. „Este nevoie de o mulțime de idei proaste înainte de a avea câteva idei bune.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii