Arhiva pentru decembrie 12th, 2019

 12 decembrie 2019

Bilanțul programului cultural „Ecomuzeul Balta” la final de 2019

Cu prilejul derulării programului „Ecomuzeul Balta. De la arhitectura tradiţională în Geoparcul Platoul Mehedinţi la turism durabil”, Asociația MAIE a înregistrat progrese în demersul de transformare a comunei Balta din Mehedinți într-un ecomuzeu veritabil.

Foto: Denisa Velicu

 

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Ne facem bine

Editura Humanitas așteaptă publicul vineri, 13 decembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte și Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, despre volumul „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la România, te iubesc!„, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019, urmată de o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Gramofoane

Romfilatelia continuă seria emisiunilor de mărci poștale Colecții românești, de această dată cu tematica „Gramofoane”. Emisiunea, ce este introdusă în circulație joi, 12 decembrie 2019, disponibilă în magazinele din țară și online, este alcătuită din șase timbre și o coliță nedantelată, pe care sunt reprezentate gramofoane de diferite tipuri menite să ilustreze evoluția tehnologiei de redare fonică. Exponatele aparțin unei renumite colecții din București, cea mai mare din lume, certificată de Guinness World Records, în 2016.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tâmplele pe inima ta

Liviu Teodorescu a luat în serios rolul de vestitor al iernii şi ne aduce multă zăpadă în videoclipul piesei „Tâmplele pe inima ta”. Şi pe lângă zăpadă, lansează şi o melodie care să meargă direct la casa sufletului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lindsay Amer: De ce copiii trebuie să învețe despre gen și sexualitate

Lindsay Amer este creatorul seriei „Chestii ciudate de copil”, o serie video educativă care descompune ideile complexe din jurul genului și sexualității, prin cântece și metafore. Dând copiilor și familiilor lor un vocabular pentru a se exprima, Amer speră să creeze adulți mai empatici, răspândind un mesaj de acceptare într-o lume în care uneori este periculos să fii tu însuți. „Vreau ca toți copiii să crească și să se mândrească cu ei înșiși, pentru cine sunt și cine pot fi”, spune Amer.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 12 decembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii