Arhiva pentru martie, 2016

 31 martie 2016

Schiţă versus lucrare finită

Miercuri, 6 aprilie 2016, de la ora 16:00, Muzeul Naţional de Artă al României invită iubitorii de artă la o nouă conferință din seria „Opere în prim plan”, care este susținută în Galeria de Artă Europeană. Tema este reluată sâmbătă, 7 mai 2016, de la ora 12:00. Conferințele sunt susținute de Mălina Conțu, muzeograf în cadrul Biroului de Artă Europeană și Artă Decorativă.

Opere în prim plan

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Zizi

Videoclipul cântecului interpretat de Andreea Bălan

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Colin Grant: Fiul unui tată dificil

Toată viața Colin Grant a cutreierat peisajul emoțional dintre lumea lui și a tatălui său. Născut în Anglia din părinți jamaicani, Grant descrie întâmplări din comunitatea de imigranți și reflectează la modul în care a reușit să ierte un tată care l-a respins.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 martie 2016

Fetele ascunse din Kabul

Editura Meteor Press a lansat recent volumul „Fetele ascunse din Kabul” – o apărare secretă împotriva discriminării femeilor din Afganistan, al scriitoarei Jenny Nordberg – în traducerea lui Mihai-Dan Pavelescu, carte care deschide seria unor lucrări de actualitate cu privire la condiţia femeii într-o lume în care supravieţuirea şi afirmarea în orice domeniu al vieţii sunt rezervate în mare parte bărbaţilor, aşa cum trecutul cât şi prezentul le confirmă.

Dacă pe meleagurile noastre lupta femeilor se dă mai ales pentru probleme ca violenţa domestică, participarea pe piaţa muncii, armonizarea vieţii de familie cu carieră, drepturi sexuale şi reproductive, reprezentări ale femeilor în mass-media, participare şi reprezentare politică, sunt colţuri de lume unde însăşi existenţa şi identitatea femeii sunt în pericol.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Color of Your Life

Videoclipul cântecului interpretat de Michal Szpak

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Bruno Torturra: Ai un smartphone? Începe să transmiţi

În 2011 jurnalistul Bruno Torturra a transmis de la un protest în São Paulo, care nu s-a terminat cu bine. Experiența sa de a fi expus la gaze lacrimogene a avut un efect profund asupra atitudinii sale față de jurnalism și ca urmare și-a dat demisia și s-a concentrat asupra transmisiei brute, în direct pe internet. În acest discurs fascinant ne spune cum a experimentat cu transmisiile în direct și cum a ajutat prin asta la crearea unei rețele mass-media foarte moderne.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna martie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2016
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii