9 noiembrie 2020

Ce vrem noi, femeile?

În premieră internațională, alături de ediția în limba spaniolă, ediția în limba română a noului volum de memorii al îndrăgitei scriitoare Isabel Allende, „Ce vrem noi, femeile? Despre dragostea nerăbdătoare, viaţa lungă şi ursitoarele bune”, este acum disponibilă în toate librăriile din țară.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 10 februarie 2020

O lungă petală de mare

O lungă petală de mare cel mai recent roman semnat de îndrăgita scriitoare Isabel Allende, „O lungă petală de mare”, o poveste de iubire care străbate mări și continente pe fundalul istoriei zbuciumate a secolului XX, este disponibil din luna februarie și în librăriile din România. Romanul este lansat marți, 11 februarie 2020, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Vorbesc Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă, Marina Constantinescu, filolog, critic de teatru și film și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. În partea a doua a evenimentului actrița Cristina Casian citește un fragment din roman. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 februarie 2018

Dincolo de iarnă

Editura Humanitas Fiction invită pe toți cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, la lansarea romanului „Dincolo de iarnă” de Isabel Allende, recent apărut și tradus de Cornelia Rădulescu. La eveniment vorbesc scriitoarea și jurnalista Ana Maria Caia, scriitoarea Ana Barton și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. Seara este moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 februarie 2016

Amantul japonez

Librăria Humanitas de la Cişmigiu îi aşteaptă pe cei interesaţi miercuri, 24 februarie 2016, de la ora 19:00, la o seară dedicată îndrăgitei scriitoare Isabel Allende şi celui mai nou roman al său, „Amantul japonez„, publicat recent la Editura Humantas Fiction. Prezintă cartea scriitorii Ioana Baldea Constantinescu, Ana Barton şi Andrei Crăciun şi preşedintele Fundaţiei Calea Victoriei, Sandra Ecobescu. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director editorial Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 12 mai 2015

Jocul Ripper

Jocul Ripper„, un nou roman de Isabel Allende, este lansat miercuri, 13 mai 2015, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. La eveniment participă Ioana Baldea Constantinescu, scriitoare şi jurnalist cultural, Elisabeta Lasconi, critic literar, şi Iuliana Alexa, redactor-şef al ediţiei în limba romană a revistei Psychologies. Întâlnirea va fi moderată de Andreea Răsuceanu, critic literar şi senior editor Humanitas Fiction. Actriţa Letiţia Vlădescu dă glas unui fragment din roman.

invitatie

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 septembrie 2014

Isabel Allende: Cum să trăieşti pasional – indiferent de vârstă

Autoarea Isabel Allende are 71 de ani. Da, are câteva riduri, dar are şi o incredibilă perspectivă de viață. În această prezentare sinceră, adresată auditoriului de toate vârstele, vorbeşte despre temerile ei apărute pe măsură ce îmbătrâneşte şi împărtăşeşte modul în care intenţionează să continue să trăiască pasional.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii