8 iulie 2019

Bruce Friedrich: Următoarea revoluție agrară globală

Producția convențională de carne afectează mediul înconjurător și reprezintă un risc pentru sănătatea globală. Dar oamenii nu vor mânca mai puțină carne decât dacă le dăm alternative la costuri egale (sau mai mici) și care au un gust la fel de bun (sau chiar mai bun). Inventator în domeniul alimentar și TED Fellow, Bruce Friedrich ne prezintă într-o discuție revelatoare produse create pe bază de plante sau din celule ce vor putea transforma în curând industria globală de carne… și ceea ce vom pune în farfurie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii