Regulament pentru comentarii

Toate comentariile adăugate pe Citatepedia trebuie să respecte prezentul Regulament, astfel încât să se asigure un mediu propice scopului aceste facilităţi. Comentariile care nu se încadrează în criteriile enumerate mai jos vor fi eliminate.

  1. Comentariile trebuie să fie legate de subiectul citatelor sau articolelor comentate.
  2. Nu se admit comentarii care conţin un limbaj abuziv/calomnios şi atacuri la persoană. Dorim să aflăm păreri şi să discutăm idei într-un mediu decent.
  3. Nu sunt permise comentarii care pun o persoană într-o situaţie de inferioritate în baza apartenenţei sale la un anumit grup social.
  4. Nu sunt permise comentarii care sunt scrise integral cu majuscule, care abuzează de prescurtări sau care sunt incoerente/neclare.
  5. Nu sunt permise comentarii care sunt scrise în altă limbă decât română. Pot fi incluse doar citate sau cuvinte în alte limbi, dacă este necesar.
  6. Nu sunt permise comentarii simple, motivate doar de încercarea de a atrage atenţia asupra scrierilor unui anumit autor. Nu este permis ca autorul să-şi comenteze propriile texte doar pentru a încerca să le aducă în atenţie.
  7. Nu este permisă adăugarea în comentarii de poezii sau alte creaţii, decât dacă au o legătură evidentă cu subiectul textului comentat.
  8. Dacă într-un comentariu este inclus un citat, trebuie indicat autorul sau sursa, după caz.
  9. Orice acuzaţie de plagiat trebuie argumentată.
  10. Pentru a se evita confuziile, dacă un comentariu conţine o continuare alternativă/posibilă a textului comentat, trebuie să reiasă clar că aceasta aparţine celui care a scris comentariul sau altui autor, şi nu autorului original.
  11. Nu este permis ca autorul unui comentariu să transmită un răspuns din partea altei persoane implicate sau să exprime o idee în numele acesteia.
  12. Nu sunt permise comentarii/discuţii cu caracter personal (care nu au vreo importanţă pentru alţi utilizatori). Reţineţi că vă aflaţi într-un spaţiu public, unde tot ce scrieţi este văzut de mulţi oameni, chiar dacă aceştia nu-şi fac simţită prezenţa. Pentru discuţii private, utilizatorii înregistraţi au la dispoziţie un sistem de mesagerie.
  13. Nu sunt permise comentarii care se referă la discuţii de pe altă pagină sau la persoane care au comentat pe site, dar care nu au participat la discuţia curentă.
  14. Nu sunt permise comentarii care speculează despre identitatea altor persoane care comentează.
  15. Nu este permis ca semnătura sau conţinutul unui comentariu nici măcar să sugereze că autorul comentariului, altul decât cei îndreptăţiţi, are un rol în administrarea site-ului. Mesajele administrative sunt semnate întotdeauna cu numele real şi complet.
  16. Nu este permis ca semnătura unui comentariu să fie aleasă cu scopul evident de a crea confuzie cu privire la identitatea celor care discută.
  17. Dacă autorul textului comentat doreşte să adauge un comentariu în calitate de autor, este obligatoriu să semneze cu numele său real. În caz contrar, admistratorul îşi rezervă dreptul de a face modificările necesare, pentru a fi clar.
  18. Atunci când un comentariu este eliminat, e posibil să fie eliminate, integral sau parţial, şi unele comentarii care îi răspund, pentru ca discuţia să aibă sens în continuare.
  19. Dacă se solicită o lămurire printr-un comentariu, fără a se preciza în formular o adresă de e-mail validă (pe care să se primească răspunsul), de regulă solicitarea va fi ignorată. Deoarece astfel de comentarii sunt de obicei în afara subiectului, sunt oricum eliminate. În mod normal, întrebările administrative se adresează în Forum sau prin formularul de contact.

Aceste reguli pot fi completate în funcţie de situaţiile care apar.



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii