6 octombrie 2021

No Time To Die

Decca Records lansează soundtrack-ul lui Hans Zimmer pentru cel de-al 25-lea film James Bond, „No Time To Die”.

Soundtrack-ul include piesa electrizantă a lui Billie Eilish, care dă și titlul albumului, „No Time To Die”, co-scrisă cu fratele ei Finneas O’Connell, care a ajuns în fruntea clasamentului Official UK Singles Chart în prima săptămână de la lansare în 2020. Artista de 18 ani se alătură unui line-up incomparabili de artiști, incluzând Dame Shirley Bassey, Madonna, Adele și Sam Smith, care au fost selectați în mod special pentru a avea onoarea de a interpreta piesa oficială a unuia dintre filmele Bond.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 mai 2017

Drake este marele câştigător la Billboard Music Awards 2017

Billboard Music Awards a avut loc pe 21 mai 2017 în extraordinara sală T-Mobile Arena din Las Vegas.

Drake a câştigat cele mai multe premii din istorie, printre care Top Artist, Top Male Artist, Top Rap Album. Drake, care a lansat recent albumul „More Life”, a devenit singurul artist cu 13 premii primite în cadrul Billboard Music Awards, din istoria galei. Lista premiilor decernate lui Drake continuă cu Top Billboard 200 Artist, Top Hot 100 Artist, Top Song Sales Artist, Top Streaming Artist. Lansat în urmă cu 2 luni, albumul „More Life” conţine 22 de piese, printre care colaborări cu Travis Scott, Kanye West, 2 Chainz, Quavo, Sampha sau Giggs.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 13 februarie 2017

Premiile Grammy 2017 – Adele 5/5

Duminică, 12 februarie 2017, la Staples Center din Los Angeles a avut loc gala Premiilor Grammy, ajunse la cea de-a 59-a ediţie. Actorul englez de comedie James Corden a fost pentru prima oară gazda renumitului eveniment din domeniul muzical.

Beyonce a primit 9 nominalizări, fructificându-le în numai 2 trofee. Rihanna a fost nominalizată de 8 ori, fără succes. Însă marea câştigătoare a fost Adele, care a transformat cele 5 nominalizări în 5 trofee.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 23 mai 2016

Premiile Billboard 2016 au fost pline de emoţie

Ceremonia de decernare a Premiilor Billboard Music, ediţia 2016, a avut loc pe 22 mai la T-Mobile Arena din Las Vegas, fiind pentru prima oară difuzată pe postul naţional de televiziune ABC de când premiile au luat naştere. Gazdele serii au fost interpreţii Ludacris şi Ciara.

Madonna şi Steve Wonder l-au omagiat pe Prince, interpretând „Nothing Compares 2 U” şi „Purple Rain”, iar Celine Dion a interpretat piesa formaţiei Queen, „The Show Must Go On”, în memoria soţului decedat al acesteia şi a fost recompensată cu Billboard Icon Award ca recunoaştere a carierei sale care a debutat acum trei decenii. Britney Spears a primit Billboard Millennium Award, iar Adele a avut premierea melodiei „Send My Love (To Your New Lover)” în cadrul ceremoniei. Artistul canadian The Weeknd a primit cele mai multe nominalizări câştigând şi cele mai multe premii, în număr de opt, urmat de Adele cu cinci premii, dintre care pentru Cea mai bună artistă (Top Artist).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 februarie 2013

Ediţia 85 a Premiilor Oscar a adus multe recorduri

Cea de-a 85-a ediţie a ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar s-a desăşurat pe 24 februarie 2013, in Dolby Theatre din Hollywood. Seth MacFarlane a fost pentru prima oară gazda Premiilor Academiei Americane de Film. „Amour” este primul film străin (în limba franceză) care în ultimii 12 ani a fost nominalizat la două categorii, Cel mai bun film şi Cel mai bun film străin, aici şi câştigând trofeul. Actriţa Emmanuelle Riva, nominalizată pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, a împlinit 86 de ani în seara decernării premiilor, devenind cea mai în vârstă persoană nominalizată a categoriei. Quvenzhané Wallis, la cei 9 ani ai săi, a devenit cea mai tânără nominalizată a categoriei mai sus menţionate. Niciuna dintre cele două, nu a câştigat, trofeul revenindu-i lui Jennifer Lawrence pentru prestaţia sa din „Silver Linings Playbook”, care la 22 de ani a devenit cea mai tânără actriţă nominalizată de două ori.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2013

Cel mai râvnit premiu Grammy 2013 a ajuns pe partea cealaltă a Globului

Pe 10 februarie 2013, la Staples Center din Los Angeles, LL Cool J a fost pentru a doua oară gazda premiilor Grammy, ajunse la a 55-a ediţie, acompaniat de nominalizata Taylor Swift. Academia muzicală a prezentat anul trecut trei noi categorii pe lângă cele 78 deja existente – Cea mai bună colecţie de muzică clasică, Cel mai bun album de jazz latin şi Cel mai bun album urban contemporan – ajungându-se la un total de 81. 70 dintre premii au fost prezentate cu o seară înainte, doar 11 rămânând să fie acordate în seara principalei ceremonii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii