7 ianuarie 2022

Take a Chance

După succesul single-ului ei de debut „Only Us”, SERA, senzația olandeză de pe TikTok, lansează single-ul „Take a Chance”. Artista a scris melodia împreună cu producătorul și compozitorul Bas van Daalen (care a lucrat cu Major Lazer, David Guetta, J Balvin).



La începutul lunii noiembrie, SERA a lansat sunetul oficial „Take a Chance” pe TikTok și a provocat urmăritorii să-și creeze propriile rutine de dans, cu șansa de a câștiga un rol în videoclipul muzical oficial, care apare pe 2 decembrie 2021. Până acum, sunetul TikTok a produs 15.000 creații uimitoare înainte de lansarea oficială a single-ului.

SERA, în vârstă de 27 ani, și-a lansat single-ul de debut „Only Us” pe 16 iulie 2021.

SERA spune:

Dacă vrei cu adevărat ceva, du-te și ia-l! Despre asta este acest cântec. Nu ai nimic de pierdut și sunt șanse ca șansele să fie în favoarea ta. Dacă nu încerci niciodată, nu știi niciodată. Ar putea fi un iubit, un proiect, un obiectiv creat de tine, orice vrei tu să fie.

Miracole se întâmplă. Să ne imaginăm doar că ești un cântăreț necunoscut care dorește să-și facă un nume. În 2020, decide să posteze cover-uri live ale melodiilor pe YouTube, TikTok și Instagram. Face acest lucru din spațiul sigur al mașinii. Apoi, în timpul uneia dintre sesiuni, idolul tău îți cere să te alături la una dintre melodii. Acest lucru s-a întâmplat cu SERA, în vârstă de 27 de ani, din orașul olandez Sliedrecht. Versiunile ei ale „IDGAF” de Dua Lipa și „No” de Megan Trainer au devenit virale peste noapte, cu sute de mii de vizualizări și o mulțime de urmăritori noi.

Unul dintre acești urmăritori a fost Justin Bieber. Când a văzut interpretarea artistei SERA a uneia dintre melodiile sale pe Instagram Live, a decis să cânte împreună cu ea. Acesta s-a dovedit a fi un mega impuls pentru cariera artistei, care a declarat:

Imediat am știut. Asta vreau să fac pentru tot restul vieții mele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook