26 ianuarie 2011

Jimmy şi Hope

HBO prezintă în premieră filmul serial „Jimmy şi Hope” („Raising Hope”), în fiecare vineri, începând cu data de 5 februarie 2011, de la ora 19:35. Creat de Greg Garcia, laureat cu Emmy, serialul spune povestea familiei Chance care s-a extins în mod surprinzător.



La 23 de ani, Jimmy Chance (interpretat de Lucas Neff) nu are niciun ţel în viaţă. El îşi câştigă existenţa curăţând piscine, se duce la petreceri în fiecare seară şi încă locuieşte cu părinţii.

Însă viaţa lui Jimmy ia o întorsătură drastică atunci când o întâlneşte pe Lucy (interpretată de Bijou Phillips), o infractoare căutată de poliţie. Câteva luni mai târziu, când Jimmy se duce să o viziteze la închisoare, află că aceasta este însărcinată cu copilul lor, iar după ce naşte, copilul îi este încredinţat lui spre a-l creşte.

“Sunt fericit că am avut ocazia să lucrez cu actori talentaţi şi că am avut alături o echipă tehnică extraordinară. Au făcut o treabă minunată.” a declarat Greg Garcia, creatorul şi producătorul executiv al serialului.

În serial joacă Lucas Neff (James „Jimmy” Chance), Martha Plimpton (Virginia Chance – mama lui Jimmy), Garret Dillahunt (Burt Chance – tatăl lui Jimmy) şi Shannon Woodward (Sabrina).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook