25 noiembrie 2021

Something to Say

Jada a lansat noua sa piesă, intitulată „Something to Say”. Piesele anterior lansate, „I’m Back”, „Nudes” și „Lonely” au ajuns pe locul întâi în topul Official Danish Airplay Chart, fiind apreciate la nivel internațional și susținute de multiple platforme de streaming și integrate în numeroase playlist-uri.



Jada a declarat:

Acest cântec relatează povestea unei relații în care simți că există o distanță între tine și partenerul tău. Atunci când acesta/ aceasta are un comportament mai rece față de tine și nu știi de ce. Piesa vorbește despre dorința de a te reapropia de acea persoană și de a încerca să o convingi să-și exprime sentimentele și gândurile. De asemenea, cântecul vorbește și despre intimitate, atracție și despre momentul în care îți iei inima în dinți și dai glas lucrurilor dificile care te apasă pe suflet.

Piesa „Something to Say” este o portiță către universul personal și onest al artistei. Jada a cucerit deja atât criticii de specialitate danezi și internaționali, cât și mass media și fanii, devenind rapid vocea noii generații, în special a femeilor care pot căpăta încredere prin intermediul pieselor autentice și încurajatoare ale artistei. Daca te îndoiești vreodată de tine, noul single al cântăreței ar trebui să te binedispună cu siguranță.

Într-un timp foarte scurt, Jada a devenit unul dintre cei mai promițători artiști din zona nordică. În 2018, aceasta a lansat single-ul ei de debut, apreciat de criticii de muzică, intitulat „Keep Cool”, și, în 2019, ea a câștigat primul ei premiu, P3 Talent Award la P3 Gold Awards – echivalentul danez al premiilor BBC Sound Of.

De atunci, Jada a câștigat 14 premii pentru talentul său unic și muzica sa. Printre cele mai recente reușite se numără Main Award și Track of the Year pentru piesa „Nudes” la P3 Gold Awards și „Best Live Act” la Danish Music Awards.

De curând, aceasta a avut spectacole la Reeperbahn (Germania), By:Larm (Norvegia) și are show-uri confirmate la The Great Escape (Marea Britanie), Eurosonic (Olanda), Roskilde Festival (Danemarca).

Cu peste 40 de milioane de stream-uri globale și show-uri sold out, Jada a dovedit că este mai mult decât pregătită să depășească granițele și să cucerească marile scene muzicale de pe tot mapamondul cu piesele sale captivante și cu personalitatea sa unică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook