19 iulie 2021

Thunder

Superstar-ul din Bulgaria, Dare, ia vara cu asalt cu noul ei single „Thunder”. Single-ul modern cu vibe de anii ’80 a fost compus chiar de către artistă, împreună cu duo-ul compozitor KU3E – Chris Young (Kylie Minogue, Jason Derulo, Lionel Richie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc, dar și cu tânărul și promițătorul producător bulgar Vitali Ezekiev.



„Thunder” apare public dupa hitul „Cold as Ice”, care a fost pe locul #13 în YouTube Trending Bulgaria, #14 în Shazam Bulgaria, a petrecut 15 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay și a fost adăugat în playlist-urile NMF din Rusia și Ucraina. Piesa anterioară a Darei, „Ai Ai”, a debutat pe locul #7 în Apple Music Bulgaria, #13 în Spotify Bulgaria și a fost timp de 6 săptămâni cel mai dfiuzat cântec la radio și TV, precum și 16 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay.

Rebelă și determinată, Dare este în fruntea industriei muzicale în Bulgaria. Cu vocea ei distinctivă, stilul atrăgător și carisma irezistibilă, artista este recunoscută drept unul dintre principalii „trend-setteri” în Balcani și cel mai iubit star al Bulgariei. Artista face parte din cea mai mare casă de discuri din Bulgaria, Virginia Records. Toate piesele ei au ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart în Bulgaria.

Dara tocmai a primit două nominalizări la Bulgarian Annual Music Awards pentru „Best Female Artist” și „Video of the Year” pentru „Ai Ai” și a fost anunțată drept unul dintre noii antrenori la Vocea Bulgariei 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook